Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 iunie 2018. Bani, cadouri de la admiratori secreți și o aventură intensă

Horoscop 2 iunie 2018. Se anunță a fi o zi deosebită, trăită cu intensitate. Este și un moment prielnic pentru câștiguri bănești sau decizii importante în dragoste. Atenție, însă, ceea ce pare a fi o distracție de câteva ore se poate transforma într-o relație care va dura ani.

Horoscop 2 iunie 2018, astrele anunţă o zi cu câştiguri
Horoscop 2 iunie: se anunţă o zi cu câştiguri pentru unele zodii - Observator

Horoscop 2 iunie 2018. Se anunță a fi o zi deosebită, trăită cu intensitate. Este și un moment prielnic pentru câștiguri bănești sau decizii importante în dragoste. Atenție, însă, ceea ce pare a fi o distracție de câteva ore se poate transforma într-o relație care va dura ani.

Unii nativi se bucură de cadouri impresionante, de la admiratori secreți, în timp ce alții se dau peste cap pentru a ieși în evidență. 

Horoscop 2 iunie 2018 Berbec

Berbecii sunt puși pe fapte mari. Plănuiesc să își transforme casa într-o locuință de lux, de care să fie mândri în fața prietenilor. Problema e ca nu toți sunt milionari, așa că mai au de așteptat câțiva... ani. Ideal ar fi să se bucure de atmosferă, nu de mobilă sau electronice. Fericit cel ce ridică suflet mare-n casă mică, spune o vorbă. Doar de s-ar aplica și berbecilor...

Pe acelaşi subiect

Horoscop 2 iunie 2018 Taur

Zi grandioasă pentru Tauri. Vor face tot posibilul pentru a ieși în evidență cu ocazia unui eveniment monden. Toate privirile vor fi ațintite asupra lor, deși nu toate privirile vor fi cu admirație. În timp ce unii îi consideră exagerați, alții admiră această atitudine extravagantă. Există și posibilitatea de a impresiona prin rafinament și simplitate, dar taurii nu prea țin la asemenea concepte. Poate pe viitor.

Horoscop 2 iunie 2018 Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să nu mai încerce atât de mult să intre în grațiile partenerului. Ar fi bine să-și aducă aminte că au de-a face cu un om foarte inteligent și subtil, care ar aprecia un comportament firesc, nu un lung șir de eforturi disperate. Dacă crezi că ești în această situație și nu te simți încrezător în relație ar fi cazul să te retragi. Nu poți trăi cu adevărat o iubire dacă trebuie să apelezi mereu la gesturi grandioase.

Horoscop 2 iunie 2018 Rac

Începe o vacanță binemeritată pentru Raci, nimeni și nimic nu le poate strica bucuria. Pentru cei pasionați de pescuit se anunță capturi impresionante, așadar fii pregătit să imortalizezi momentul, altfel nu vei fi crezut. E o zi ideală pentru hobby-uri, mai ales că în ultima perioadă Racii și-au cam neglijat propriile dorințe.

Horoscop 2 iunie 2018 Leu

Leii vor petrece weekendul într-o atmosfera de sărbătoare. Se anunță excursii interesante, mai ales pentru cei care practică sporturi extreme. O cunoștință va încerca să te scoată din „închisoare”, așa cum numești tu propria locuință, iar asta îți va da o poftă de viață pe care nu ai mai avut-o de multă vreme. Și încă ceva. Această persoană s-ar putea să fie următoarea ta iubire. Să vezi de acum aventuri!

Horoscop 2 iunie 2018 Fecioară

Fecioarele au șansa de a pune mâna pe o mică avere! De multă vreme se gândesc la un produs de lux, pe care și-l doresc cu ardoare. Iar astăzi ar putea fi momentul mult așteptat! E o singură problemă, însă. Banii vor veni de la părinți, așa că nu aștepta să-ți pice totul pe tavă. Mergi într-o vizită, s-ar bucura foarte mult să te vadă (cam la fel de mult precum te-ai bucura tu de acel item de lux).

Horoscop 2 iunie 2018 Balanță

Zi de neuitat pentru Balanțe! Vor primi un cadou extrem de scump, iar partea cea mai tare e că habar nu au de la cine. Situația le dă bătăi de cap, mai ales că misteriosul admirator nu se lasă descoperit. Cadoul e atât de scump, încât stârnește emoții contradictorii și nu puțini s-ar gândi să-l returneze, dată fiind valoarea. Dacă ar ști cui...

Horoscop 2 iunie 2018 Scorpion

Scorpionii s-ar putea să fie nevoiţi să mintă în stil mare în această zi de sâmbătă. O experiență intensă le-a cam dat lumea peste cap și nici nu iau în calcul să-și anunțe partenerii de viață. Dacă ești într-o astfel de situație ar fi indicat să te gândești bine la consecințe. Merită persoana iubită o asemenea trădare? Nu cumva riști să arunci relația în aer pentru câteva clipe de plăcere?

Horoscop 2 iunie 2018 Săgetător

Toată lumea e agitată, nu și Săgetătorul. E rost de treabă prin grădină și nimic nu-ți face mai mare plăcere. Pentru tine, fericirea e la umbra unui copac, ascultând sunetele naturii. N-ai da această experiență pentru nimic în lume. La sfârșitul zilei vei fi obosit, dar ce oboseală frumoasă! Nicio urmă de stres.

Horoscop 2 iunie 2018 Capricorn

Pentru Capriconi, 2 iunie este o zi dedicată exclusiv frumuseții. Ești preocupată de aspectul fizic și plănuiești o schimbare radicală de look, în ton cu vara. Ai în plan atât de multe planuri, încât nu mai știi de unde să începi. Cochetezi și cu ideea unei operații estetice, dar toate lucrurile la timpul lor. O asemenea decizie trebuie luată cu calm, ținând cont de consecințe.

Horoscop 2 iunie 2018 Vărsător

Vărsătorii sunt campionii zilei... la lenevie. Nu s-ar ridica de pe canapea pentru nimic și doar foamea îi mai deranjează din această activitate solicitantă. Partea bună e că tu te simți bine așa, chiar bănuiești că ai un talent special la statul în pat, din moment ce nu-ți provoacă nici cel mai mic regret.

Horoscop 2 iunie 2018 Pești

Peștii petrec ziua visând la excursii în țări exotice, poze frumoase pe Facebook și amintiri de neuitat. Ce nu le trece prin gând, însă, este că visurile pot deveni realitate. Trebuie doar să faci primul pas. Începe prin mici economii, caută un hotel bun și rezervă bilete de avion. Vei realiza că nu banii sunt problema, ci lipsa acțiunii. Totul depinde doar de tine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 iunie 2018. Bani, cadouri de la admiratori secreți și o aventură intensă