Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 octombrie 2018. Veşti bune din toate părţile pentru Scorpion. Viaţa de cuplu a Taurului e în primejedie

Horoscop 2 octombrie 2018. Vărsătorii sunt plini de încredere şi cu asta riscă să stârnească antipatii. Ar fi bine să renunţe la aroganţă şi să-i ofere persoanei iubite mai multă atenţie.

Horoscop 2 octombrie 2018. Vărsătorii sunt plini de încredere şi cu asta riscă să stârnească antipatii. Ar fi bine să renunţe la aroganţă şi să-i ofere persoanei iubite mai multă atenţie.

Horoscop 2 octombrie 2018 Balanţă

Balanţele vor avea parte de o zi creativă. Au multe idei îndrăzneţe şi multe dintre ele se vor concretiza.

Vezi și

Horoscop 2 octombrie 2018 Scorpion

Această zi este un adevărat cadou pentru voi dragi Scorpioni. Primiţi veşti bune din toate părţile, iar atmosfera de la serviciu nici că se putea să fie mai bună.

Horoscop 2 octombrie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor face câteva schimbări în program, pentru că trebuie să ajungă în câteva locuri pentru întâlniri care nu erau planificate. Sunt puţin daţi peste cap, dar nici nu pot refuza.

Horoscop 2 octombrie 2018 Capricorn

Originalitatea voastră îşi spune cuvântul astăzi, dragi Capricorni. Nu ţineţi cont de părerea persoanei iubite şi vă comportaţi exact cum simţiţi, ceea ce vă oferă o stare de bine.

Horoscop 2 octombrie 2018 Vărsător

 Vărsătorii sunt plini de încredere şi cu asta riscă să stârnească antipatii. Ar fi bine să renunţe la aroganţă şi să-i ofere persoanei iubite mai multă atenţie.

Horoscop 2 octombrie 2018 Peşti

Peştii sunt mână largă astăzi. Îşi vor epuiza economiile ca să-şi redecoreze locuinţa. Sau să impresioneze pe cineva.

Horoscop 2 octombrie 2018 Berbec

 Berbecii au parte de armonie în relaţie, dar să nu uite că există riscul de a avea unele certuri sau discuţii. Indicat ar fi să nu ia decizii pripite.

Horoscop 2 octombrie 2018 Taur

Tendinţa de izolare a Taurilor poate crea probleme în viaţa de cuplu. Trebuie doar să fie mai activi, mai încrezători şi să acorde mai multă atenţie partenerului.

Horoscop 2 octombrie 2018 Gemeni

Dragi Gemeni sunteţi pregătiţi să vă stabilizaţi situaţia financiară. Fie că puneţi bazele unei afaceri sau vă renegociaţi contractul de muncă, urmează o perioadă importantă în acest plan.

Horoscop 2 octombrie 2018 Rac

Se anunţă o zi plină de ambiţie şi putere de muncă pentru Raci. Sunt deschişi tuturor proiectelor şi provocărilor pentru că îşi doresc cu ardoare o ascensiune în plan profesional.

Horoscop 2 octombrie 2018 Lei

Este posibil ca Leii să primească în dar bilete - cadou - la un spectacol sau la un meci. Acolo se vor distra pe cinste şi îşi vor face noi prieteni.

Horoscop 2 octombrie 2018 Fecioară

Iar Fecioarele au noroc pe toate planurile. Mai întâi primesc câteva laude binemeritate, iar situaţia profesională se va schimba, curând, în bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscop 2 octombrie 2018. Veşti bune din toate părţile pentru Scorpion. Viaţa de cuplu a Taurului e în primejedie