Antena Meniu Search
x

Horoscop 2019. Astrologul Camelia Pătrășcanu ne dezvăluie zodiile favorite ale noului an

Horoscop 2019: va fi un an al schimbărilor în carieră şi al luptei pentru mai mult prestigiu. Sunt previziunile astrologilor, care au făcut calculele pentru a afla ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Vezi și

Horoscop 2019: va fi un an al schimbărilor în carieră şi al luptei pentru mai mult prestigiu. Sunt previziunile astrologilor, care au făcut calculele pentru a afla ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte. Berbecii, Balanţele, Gemenii şi Leii vor trage tare, în anul care vine, pentru a avansa în carieră sau pentru a-şi câştiga independenţa financiară. Pentru Peşti şi Vărsători, 2019 poate însemna mutarea din casă.  Iată ce ne rezervă anul nou fiecăruia dintre noi:

2019 va fi anul marilor schimbări. Nativii din cele mai multe zodii vor fi, mai degrabă, interesaţi de carieră. Şi vor avea succes, dar cu un preţ. Vor avea mai puţină grijă de viaţa personală.

FECIOARĂ: un an fabulos

Fecioarele vor reuşi să-şi valorifice diplomele şi toată experienţa profesională pe care au acumulat-o. Popularitatea ar putea fi o ţintă pentru 2019, spun astrologii. Nu la fel de bine arată, însă, şi partea sentimentală. Cel puţin în primele luni ale anului.

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Iubirea le dă batai de inima in iunie si iulie, vor ceva foarte serios. testeaza foarte mult, dar sunt si foarte curtate.

Zodiile de pământ vor fi cele mai norocoase şi vor avea parte de schimbări uriaşe.

TAUR: schimbări uriașe

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Mai ales cei de aprilie, legat de comportament si personalitatea lor - mai putin ezitanti, mai putin comozi. iubesc pacea. Ei bine, nu mai sunt atat de iubitori de pace, se scot pe ei din zona de confort!

CAPRICORN, parteneriate

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Până acum munca le-a sacrificat relatia cu familia, chiar daca isi iubeau familia, pt ca sunt niste familisti capricornii.24 30 in iunie, iulie au de dat un raspuns foarte serios legat de relatie: ma vrei, atunci trebuie sa faci ceva sa fim împreună.

RAC, testul relațiilor

De testul relaţiilor trebuie să treacă şi Racii. Nu vor să mai facă compromisuri.

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Racii trec printr-un fel de sită toate relatiile lor personale. Vor sa fie luati in serios, nu mai vor sa fie speculati.

SCORPION, succes la bani

Cel mai bine la capitolul bani vor sta Scorpionii. Iar oferte tentante pentru o promovare în carieră vor avea şi peştii, dar şi nativii din zodia leului.

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Sunt cei mai norocosi din punct de vedere financiar, produc mult, cheltuie mult. intre aprilie și august o sa cheltuie imprudent. Una peste alta, castiga bine. Vor avea vacante mai exotice.

LEU, schimbări la locul de muncă

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Schimbări la locul de muncă, sau chiar de muncă! Și doresc mai multa autonomie, sa nu mai treaca prin filtrele unei ierarhii prea inalte.

PEŞTI, succes în carieră

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Aspectele bune încep din august încolo. Oferte foarte mari pe cariere si in privinta iubirii au un raspuns de dat.

Sunt nativi care au parte şi de tensiuni. Unii la muncă, alţii acasă. Vărsătorii îşi schimbă locuinţa, iar săgetătorii vor avea parte de experienţe noi.

VĂRSĂTOR, mai multă libertate

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Vărsătorii schimbă casa, alţii şi oraşul, schimbă modul în care se comporta în casă, mai multa libertate, autonomie. În octombrie planuri de viitor partener.

SĂGETĂTOR, test de iubire

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Vor trece un adevărat test de iubire, indragostiti fiind, trebuie sa sustina si financiar dragostea si, fiind zgarciti, s- ar putea sa o dea in bara cu acest aspect.

BERBEC, atenție la datorii!

Nativii zodiei Berbec stau bine financiar, la fel şi Gemenii, în a doua parte a anului. Balanţele vor câştiga bani prin intermediul altora.

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Berbecii fie vor dori o munca mai importanta, un prestigiu mai mare, ori o afacere pe cont propriu.

GEMENI, tensiuni la muncă

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: În iunie, iulie, pot avea un plan de afaceri, o investitie foarte interesanta, cineva din afara sa le ceara sprijinul profesional. s ar putea ca banii sa vina de afara.

BALANȚĂ: bani, dar și dispute în casă

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Banii vin prin intermediul altora. Au un conflict moral intre cariera si familie.

Chiar dacă pare un an plin de reuşite, mare atenţie la sănătate, spun astrologii. Vizate sunt, în special, zodiile Vărsător şi Leu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 2019. Astrologul Camelia Pătrășcanu ne dezvăluie zodiile favorite ale noului an