Antena Meniu Search
x

Horoscop 22 iunie 2021. Zi tensionată - atenţie la conflictele de la serviciu sau cu o femeie

Horoscop 22 iunie. Atenţie la conflictele de la locul de muncă sau de acasă. Chiar şi-aşa, pentru multe zodii va fi o zi bună din punct de vedere financiar.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.06.2021, 13:57

Vezi și

Horoscop 22 iunie 2021 Berbec

Ziua va fi destul de agitată la serviciu, dar nici în plan personal lucrurile nu stau mai grozav. Poţi avea parte de conflicte într-o relaţie cu o femeie. Dă dovadă de diplomaţie şi nu lăsa această ceartă să degenereze. Te poţi pregăti şi pentru surprize sau lucruri neaşteptate. 

Horoscop 22 iunie 2021 Taur

Pentru Tauri este o zi frumoasă şi care poate deveni prosperă. Şefii sau coordonatorii sunt cu ochii pe tine, iar dacă te remarci s-ar putea să primeşti un salariu mult mai bun. Poţi face bani şi dacă începi o activitate nouă sau o acţiune care să îţi aducă alte venituri.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 22 iunie 2021 Gemeni

Asta e ziua în care ai mai multe acte de rezolvat. Fie că e vorba de relaţia cu băncile, fie de alte hârtii. Vei avea grijă şi de banii partenerului, cu care te vei sfătui pentru a face o investiţie. Poate e timpul să vă cumpăraţi o casă. Evită investiţiile în tehnologie, acestea nu dau roade.

Horoscop 22 iunie 2021 Rac

Pentru Raci e o zi bună în afaceri, în zona creativă. Dacă apuci să îţi pui gândurile pe hârtie, poate rezolvi proiectul pe care l-ai tot amânat. Orice idee creativă este o idee bună, aşa că lasă-ţi mintea să zburde.

Horoscop 22 iunie 2021 Leu

Leii trebuie să fie atenţi la beţele în roate pe care i le vor pune o femeie. Fă doar lucruri de rutină şi pe care le poţi controla. Poți cădea victima unor bârfe și a unor discuții atât de adânci și supărătoare încât acestea să te scoată din circuit și să îți distrugă orice chef de acțiune. Încearcă să rămâi în control.

Horoscop 22 iunie 2021 Fecioară

Fecioarele s-ar putea să fie chemate să intervină în conflictul dintre doi prieteni. Chemată la masa negocierilor, îţi vei pune creativitatea la treabă şi vei găsi soluţii pentru aceste probleme. Este o zi excelentă pentru a interacţiona cu cei din jur. 

Horoscop 22 iunie 2021 Balanţă

Situaţia va deveni tensionată la serviciu, din cauza unei femei care nu te are în graţiile ei. Trebuie să fi extrem de diplomată și atentă la toate deciziile pe care le iei. Intuiţia vă va fi de folos în această zi.

Horoscop 22 iunie 2021 Scorpion

Scoprionii trebuie să se concentreze asupra lor în această zi. Fă-ţi ordine în agendă şi pune totul la punct, pentru că vei avea nevoie să te organizezi foarte bine. Dacă nu faci asta, o să îţi fie greu să duci ziua până la capăt.

Horoscop 22 iunie 2021 Săgetător

O zi foarte bună financiar pentru Săgetători. Fie că primeşti nişte sfaturi bune sau faci nişte bani din diverse activităţi, planul tău financiar va avea de prosperat. Iar dacă tot ai bani, ar fi bine să faci şi nişte achiziţii.

Horoscop 22 iunie 2021 Capricorn

Atenţie, că lucrurile pot deveni destul de delicate. O femeie va dori să se implice, dar tu nu vrei să o laşi. Încearcă să eviţi escaladarea situaţiei într-un conflict. Ai grijă ce mesaj transmiţi, pentru că dacă este interpretat greşti vei fi acuzat de rea voinţă.

Horoscop 22 iunie 2021 Vărsător

Vei primi sprijin financiar din partea unei femei. Aceasta este dispusă să te ajute în nişte probleme delicate, fie cu bani, fie cu un sfat. Ascultă ideile, pentru că te vor scuti de nişte plăţi suplimentare. Pe plan financiar este o zi chiar bună. 

Horoscop 22 iunie 2021 Peşti

Azi beneficiezi de o forţă benefică, atât timp cât mergi pe intuiţie. Aveţi susţinere şi pe zona creativă sau cea a comunicării. Doar comunicând şi discutând vei clarifica nişte neînţelegeri care puteau degenara. 

Mai multe informații despre horoscopul zilei de 8 iunie vedeți mâine, în jurnalul Observator de dimineață şi accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 22 iunie 2021. Zi tensionată - atenţie la conflictele de la serviciu sau cu o femeie