Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 martie 2021. Iubire sinceră şi planuri măreţe în carieră

Horoscop 24 martie 2021. Astrologii pregătesc surprize şi anunţă schimbări uriaşe în carieră pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 24.03.2021, 16:52

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 24 martie 2021 - iStock | Getty Images

Horoscop 24 martie 2021 Berbec

Așteptați-vă la lucruri complet neașteptate în această zi de miercuri, dragi Berbeci. Luna traversează sfera de Leului, luminându-vă astfel starea de spirit, dar diminuându-vă dorinţa de muncă. Trebuie însă să depuneţi efort, altfel nu veţi obţine succesul prea curând. Spre seară vă puteţi relaxa, gândindu-vă la viitorul vostru din punct de vedere profesional. Aţi putea face anumite schimbări în carieră.

Horoscop 24 martie 2021 Taur

Nu vă mirați dacă vă veţi simţi astăzi uşor irascibili, dragi Tauri. Pentru a profita la maximum de energia transmisă de prezenţa lui Pluton este esențial să vă exprimați sentimentele liber, fără teama de a fi auziţi. Orice problemă are o rezolvare. Vorbiţi cu cei dragi despre frământările voastre, cereţi sfaturi şi dezbateţi fiecare obstacol pe care vi-l imaginaţi în calea succesului vostru. Mercurul este prezent în apropierea lui Mercurs, ceea ce va adăuga totuşi o tensiune în discuţiile cu cei din jur.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 24 martie 2021 Gemeni

Gemenii au nevoie de varietate în viața lor de zi cu zi. Lăsaţi-vă purtaţi de val, încercaţi să nu plănuiţi astăzi totul în cel mai mic detaliu, acţionaţi spontan, în funcţie de simţurile voastre. S-ar putea să vă confruntaţi cu anumite probleme în familie, dar dacă abordaţi întreaga situaţie cu mult calm, tact şi vorbiţi sincer, deschis, s-ar putea ca până la finalul zilei să reinstauraţi pacea şi liniştea.

Horoscop 24 martie 2021 Rac

A fost greu să vă concentrați pe muncă în ultimele zile, Racilor. Ați avut de-a face cu vindecarea propriului bagaj emoțional. Cerul astral de miercuri vă ajută să prindeți viteza mare, deși nu este o tocmai un drum complet lin. Luna străbate Leul încrezător, ajutându-vă să vă concentrați energia asupra unei acțiuni productive. Întâlnirea Lunei cu instabilul Uranus și seriosul Saturn poate crea interacțiuni sociale înăbușite și neobișnuite.

Horoscop 24 martie 2021 Leu

Lumina reflectoarelor cosmice își fixează atenția asupra voastră, Leilor. Luna șerpuiește prin semnul vostru, ajutându-vă să ieșiți din nou cu încredere pe scena vieții. Cel mai bine este să vă concentrați asupra corpului vostru acum și să vă descifrați nevoile ca individ. Luna se găsește într-o conjuncție tensionată cu Uranus, care aduce surprize și cu Saturn disciplinat, provocând schimbări bruște în carieră și în conversațiile serioase din relație.

Horoscop 24 martie 2021 Fecioară

Aveți nevoie de o pauză de la cerințele lumii de astăzi, dragi Fecioare. Scufundați-vă în singurătate, acțiunii de restaurare și activității spirituale care vă ajută să simțiți o legătură mai profundă cu voi înșivă astăzi. Poate fi greu să vă îndepărtați complet de toate, deoarece Luna se află angajată într-o legătură stimulativă cu rebelul Uranus și cu maestrul Saturn. Această energie poate evidenția diverse tensiuni pe frontul de lucru.

Horoscop 24 martie 2021 Balanță

Lucrurile vă pot scăpa de sub control dacă nu le abordați cu tact. Nu lăsați orgoliul să vă stea în calea succesului și al posibilităților la locul de muncă, dar mai ales din punct de vedere social. Nu ar strica să apelați la un specialist care vă poate ajuta să înțelegeți mai bine de ce reacționați astfel, în situații mai dificile. 

Horoscop 24 martie 2021 Scorpion

Scorpionii se gândesc să se mute în străinătate, însă gândul la o anumită persoană îi ține pe loc. Discutați cu aceata, vedeți ce are de gând, poate veți avea o surpriză plăcută și veți putea continua acest plan în doi. Din punct de vedere financiar lucrurile nu stau bine, dar situația se v îmbunătăți după luna aprilie. 

Horoscop 24 martie 2021 Săgetător

Plini de speranță, așa pot fi descriși săgetătorii azi. Cu gândul la o promovare meritată sau la o mărire de salariu, ați decis să discutați cu șefii despre aceste posibilități sau vă gândiți la un nou job, care să vă provoace mai mult, dar să vă și aducă mai multe satisfacții, mai ales financiare. 

Horoscop 24 martie 2021 Capricorn

Miercuri, nativii zodiei Capricorn trebuie să aibă grijă să nu îşti trădeze prietenii pentru interesele personale. Este momentul pentru o schimbare în viaţa ta, dar nu cu orice preț. Fii perseverent, urmăreşte-ţi oboiectivele, dar fa-o păstrându-ţi atitudinea profesionistă şi coloana vertebrală dreaptă. Este foarte important să fii pozitiv, doar aşa vei reuşi să obţii ceea ce îţi doreşti. 

Horoscop 24 martie 2021 Vărsător

Vărsătorii vor avea, astăzi, o zi excelentă. Vei avea succes pe toate planurile, în tot ceea ce îţi propui să faci. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie despre starea emoţională, ziua de miercuri este perfectă. În plan personal, dacă nu ești implicat într-o relație de cuplu, astrele anunţă că pentru tine există o mare şansă să începi o poveste frumoasă de dragoste cu o persoană pe care o vei întâlni întâmplător. Va fi dragoste la prima vedere!

Horoscop 24 martie 2021 Pești

Peştii se trezesc cu gândul că pot face mai mult din punct de profesional. Te trezeşti extrem de motivat şi gata să cucereşti lumea. Iar astrele vor fi de partea ta, aşa că profită de orice oportunitate care apare în aceste zile. Este foarte important să încerci să vezi partea pozitivă a lucrurilor şi să îţi păstrezi optimismul chiar şi în cele mai dificile situaţii. În plan personal, echilibrul tău emoţional poate fi afectat de o poveste mai veche de dragoste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 martie 2021. Iubire sinceră şi planuri măreţe în carieră