Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 mai 2018. Bani, moştenire surpriză şi o sclipire de geniu

Horoscop 28 mai 2018. Ziua va trece fără nici un semn de agitație. Această zi de luni nu va provoca vreo o problemă nici pentru toți cei care, de obicei, nu se pot obişnui uşor cu noua săptămână de lucru.

Horoscop 28 mai 2018. Bani, moştenire surpriză şi o sclipire de geniu
Horoscop 28 mai 2018. Bani, moştenire surpriză şi o sclipire de geniu - Observator.tv

Horoscop 28 mai 2018. Ziua va trece fără nici un semn de agitație. Această zi de luni nu va provoca vreo o problemă nici pentru toți cei care, de obicei, nu se pot obişnui uşor cu noua săptămână de lucru.

Astăzi este necesar să vă adunaţi absolut toate resursele interne şi să le direcționați pentru a obține noi victorii la locul de muncă. Avocații, oamenii de știință și medicii vor da lumii ceva cu adevărat genial în această zi.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi are o conversație dificilă cu unul dintre colegii săi de la locul de muncă. Mai întâi recunoști sincer că orice cooperare cu această persoană este dezastruoasă pentru tine. Apoi, va trebui să transmiţi această idee colegului. Dacă nu eşti dispus să-i spui acest lucru, cere ajutorul celuilalt coleg şi nu-i spune nimic. Totuşi, lasă-i un indiciu colegului că rezultatul muncii reciproce va fi în continuare aproape de zero din cauza lipsei înțelegerii. Dacă nici aşa nu înţelege, mai bine cere să lucrezi singur.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 28 mai 2018 pentru Taur

Taurul pe 28 mai 2018 va primi o mare laudă din partea rudelor. Ei vor aprecia capodopera culinara (sau altceva pe care l-ati facut complet independent) pregatit într-un mod extraordinar. Loviţi fierul cât e cald, zice un proverb și nu pierdeți șansa de a obține în cele din urmă o aproiere cu această persoană destul de ursuză. Tot ce ai nevoie este un compliment greu pe care îl poți oferi. Dar ai grijă, trebuie să fie un compliment extraordinar și nu o lingușeală banală, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Dacă vă iese, s-ar putea ca această persoană să se gândească serios ca să vă treacă în testament.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi vor fi acuzați de absența tactului, vei ataca furios pe unul dintre noii tăi colegi. Această persoană pe care o cerţi a efectuat în mod incorect o misiune, însă atunci când te vede cum ţipi o să-i fie frică. Încearcă o împăcare cu această persoană, dacă nu poţi să te abţii de la scandal. Ca o adoua opțiune, dacă vezi că nu merge nimic, încearcă să obţii eliminarea din echipă a persoanei respectivă, observând că proiectul de grup este în cele din urmă și irevocabil ruinat din cauza acestui neprofesionist.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Rac

Racul pe 28 mai 2018 este destinat să primească o atenție sporită de la persoanele de sex opus. Cineva se va întoarce la dvs. cu un compliment, altcineva vă va oferi un cadou destul de drăguț și numai persoana care este cu adevărat interesată de ceva special se va arăta în continuare indiferentă. Nu începeți o poveste de dragoste cu nimeni doar pentru a provoca gelozie din partea lor. Este mai bine să stingi această atracție în tine şi să aştepţi. Rezultatul va fi cel puţin exploziv.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Leu

Leul astăzi va avea tendința de a se simţi deranjat din cauza unor lucruri mici, dar care sunt în afara controlului său. Acționând într-o stare de emoție, cu siguranță nu veți rezolva situația. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceţi este să vă liniștiți complet. Respirați adânc, numărați până la zece (sau meditați, luați un sedativ sau găsiți alte modalități de a vă pune nervii în ordine). Rezultatul acestei zile depinde numai de calmul tău.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Fecioară

28 mai nu este o zi prea avantajoasă pentru Fecioare, dacă vorbim despre economii. Ideea de a investi în proiectul ingenios al unei persoane nu e tocmai sigură. Înainte de a investi în acest proiect, consultați un expert în economie. Atenția este, de asemenea, necesară atunci când acționezi în probleme personale. Deschizându-ți inima unei persoane necunoscute, te pui foarte mult în pericol. Există o probabilitate foarte mare că cădeţi în plasa unu gigolo.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Balanţă

Balanţa astăzi va fi însărcinată cu un proiect foarte promițător. Autoritățile care te aleg pentru rolul interpretului nu o fac la modul întâmplător. O astfel de decizie va fi influențată de o persoană respectată care decide să fie patronul carierei tale. Până când poți să-ți dai seama cine este îngerul tău pazitor, nu-ţi bate capul prea mult cu această întrebare, pentru că ai lucruri de făcut. Este important să realizați proiectul pe care îl aveți la perfecţie, pentru a vă justifica încrederea.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi vor abandona un vis de lungă durată. Este vorba de ceva care nu are o formă materială. Veți analiza din nou acest vis și veți recunoaște în mod obiectiv că nu aveți niciuna dintre calitățile sau împrejurările necesare pentru a le transforma în  realitate. Dar, în acest moment există și un aspect pozitiv. După ce încetați să "urmăriți" după acest vis, care nu este niciodată împlinit, veți începe să respirați mai ușor.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii astăzi vor fi leneși în procesul de îndeplinire a îndatoririlor lor profesionale. Veți fi împiedicat să vă concentrați asupra afacerilor din cauza unei lipse catastrofale de somn, care a survenit prin vina sărbătorii uriașe de ieri. Nu accelerați chiar și atunci când autoritățile anunță dimensiunea bonusului pentru această lună. Permiteți altcuiva să îl primească, ceea ce nu este o idee foarte bună. Faceţi ce trebuie şi luaţi bonusul. Este păcat ca atât de mulţi bani să se ducă la altcineva în buzunar.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi vor atrage o persoană fermecătoare de sex opus. Aveți grijă, pentru că dacă aveți deja un soț sau iubit, riscați să vă îndrăgostiți din greșeală. Această pasiune interzisă va transforma viața voastră armonioasă într-o stare de panică și confuzie. Acest lucru nu se va întâmpla dacă vă opriți să priviți în ochii prietenului fermecător, nu respirați mirosul parfumului lor otrăvitor și, cât mai curând posibil, să restrângeți această comunicare.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Varsator

Varsatorul astazi este norocos in cursul achizitiilor. Puteți afecta în mod semnificativ bugetul familiei dvs. atunci când se organizează o vânzare mare într-unul din magazinele dvs. preferate. Luni nu vă va aduce alte evenimente plăcute. Șeful dvs. va fi nemulțumit de timpul necesar pentru finalizarea proiectului dvs. și veți fi nevoiți să vă explicați cauza acestei întârzieri. Prin urmare, nu veți primi un bonus major de la compania dvs.

Horoscop 28 mai 2018 pentru Peşti

Pestii azi se vor simţi urmăriţi insistent de ochii unei persoane de sex opus. La început, chiar crezi că această persoane are un scop bizar în minte. Apoi ţi se va explica totul şi vei înţelege că te-a confundat cu una dintre iubirile lui pierdute de mult timp. Când totul este clar, veți vorbi câteva minute despre acest lucru și despre această persoană specială cu care ai fost confundată. Ca rezultat, o să vă treacă prin minte că această persoană ar putea deveni noul dvs. partener. Dar, dacă tot circul a fost doar un pretext de a te cuceri?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 mai 2018. Bani, moştenire surpriză şi o sclipire de geniu