Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 iunie 2021. Intenţii ascunse şi o schimbare în viaţa profesională

Horoscop 29 iunie 2021. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.06.2021, 14:50

Vezi și

Horoscop 29 iunie 2021 Berbec

Azi ai o zi extrem de dinamică iar discuțiile și întâlnirile pe care le vei avea îţi vor schimba perspectiva de viață. Vei face o întoarcere de 180 de grade, într-un domeniu la care nici nu te-ai fi gândit. Totuși nu este bine să semnezi acte și documente în această zi, spun astrele.

Horoscop 29 iunie 2021 Taur

Ești foarte bine susținut în ceea ce privește asocierile, parteneriatele și colaborările. De ceva timp pe harta ta, tot apare o femeie care te ajută şicare îți dă sfaturi, dar trebuie să îți trasezi un teritoriu indiferent de ce intenții are persoana respectivă, spun astrele.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 29 iunie 2021 Gemeni

Este o zi în care mai perpetuează conflictul cu șefii sau cu autoritățile sau riscul de plăti niște amenzi. Însă compensezi mult pe latura învățării, studiilor și a unor întâlniri interesante importante, unde vei învăța niște lucruri. Se întâmplă lucruri bune legate de discuțiile cu cei din jur.

Horoscop 29 iunie 2021 Rac

Este un moment de decizii importante. Este o zi foarte importantă privind relațiile voastre, asocierile voastre, fie parteneriatele. Este de recomandat să fii prezent, dacă este o discuție, nu încerca să visezi cai verzi pe pereți, legat de rezultatele ce urmează, contează ceea ce faci tu acum. Azi îți recomand să fii cu picioarele pe pământ.

Horoscop 29 iunie 2021 Leu

Azi ai o zi bună. Ai multă intuiție, ești foarte sensibil și ești în același timp, realist. Vorbim de o sensibilitate combinată cu o doză generoasă de realism. Vei intui foarte bine emoțiile celor din jur, dar tu cel realist vei ştii ce să spui cu exactitate celorlalți; vei avea succes mai ales în încurajările de care oamenii au nevoie ca să meargă mai departe.

Horoscop 29 iunie 2021 Fecioară

Ești susținută de o femeie într-o luptă din carieră. Într-un conflict la locul de muncă, ai un susținător care te ajută foarte mult. O astfel de persoană joacă un rol definitoriu în luarea unor decizii de către un grup de oameni, o decizie care vă privește mult. Dacă aveţi de semnat acte azi, veţi avea mare succes şi spor

Horoscop 29 iunie 2021 Balanță

Continui să ai probleme financiare. Un bărbat mai tânăr îți aduce niște prejudicii, iar tu trebuie ori să te împrumuți, ori să strângi cureaua ca să acoperi gaura. În caz contrar rişti să rămâi cu o pierdere financiară destul de mare.

Horoscop 29 iunie 2021 Scorpion

Ești foarte bine susținut în activitățile de grup. Dacă ai o activitate de grup, un proiect, încearcă să îți aduni colaboratori, este o zi bună pentru tine să îți îmbunătățești agenda de cunoştinţe.

Horoscop 29 iunie 2021 Săgetător

Ai o zi în care sănătatea îți dă puțin de furcă. Nu te trezi cu o răceală, viroză, gripă și să nu fi în maximul tău de formă. Este o zi în care astrologii nu îți recomandă să iei decizi importante. Este înțelept să fii foarte prudent în ce confesiuni faci în raport cu cei din jurul tău, pentru că este o zi de vulnerabilitate pentru Săgetător, iar această vulnerabilitate o să te coste.

Horoscop 29 iunie 2021 Capricorn

Azi este o zi în care te afirmi, sari în ochii șefilor, într-o manieră pozitivă, și s-ar putea să îți pavezi drumul succesului prin deciziile pe care le iei sau le faci. 

Horoscop 29 iunie 2021 Vărsător

Nu stai bine la finanțe. Nu face azi asocieri sau parteneriate, nu colabora cu bărbați mai tineri sau cu mai puțină experiență pentru că te vor trage în jos.

Horoscop 29 iunie 2021 Pești

Ai o zi foarte interesantă, în sensul că ai niște discuții importante, ședințe, întâlniri legate de carieră. Faci parte dintr-o echipă care are un proiect important sau ești supervisor. Dacă ai de vorbit în public o să fii foarte bine aspectat azi.

Mai multe informații despre horoscopul zilei de 29 iunie vedeți mâine, în jurnalul Observator de dimineață şi accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Descoperă care sunt caracteristicile zodiilor de aer. Acești nativi nu se tem să se facă auziți, sunt aventuroși și dornici să cunoască lucruri noi. Se spune că zodiile de aer sunt unele dintre cele mai schimbătoare și extrovertite, datorită elementului care le guvernează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 iunie 2021. Intenţii ascunse şi o schimbare în viaţa profesională