Antena Meniu Search
x

Horoscop 3 mai 2023. Planuri de viitor alături de persoana iubită

Horoscop 3 mai 2023. Veşti bune în dragoste! Astrologii întrevăd schimbări frumoase şi surprize din partea persoanei iubite. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 03.05.2023, 09:36

Vezi și

Horoscop 3 mai 2023 Berbec

Începem cu nativii Berbec. Astăzi, vă faceți planuri de viitor cu persoana iubită. E posibil să vă gândiți la o schimbare a locuinței, studii în străinătate sau chiar la căsătorie. 

Horoscop 3 mai 2023 Taur

Astăzi, la locul de muncă se instalează o atmosferă apăsătoare pentru Tauri. Aveți anumite griji legate de o situație în familie. Dar, spre seară tensiunea va dispărea și totul va reveni la normal, spun astrele

Pe acelaşi subiect

Citește și: 5 zodii care preferă părul scurt, potrivit astrologilor. Vezi dacă te numeri printre acestea

Horoscop 3 mai 2023 Gemeni

Gemenii primesc o invitație la o petrecere. Și, nu este exclus să primiți o ofertă de asociere într-o afacere. Doar, trebuie să fiți puțin mai deschiși în fața negocierilor. 

Horoscop 3 mai 2023 Rac

Racilor li se pot întâmplă cel puțin trei lucruri bune astăzi. O schimbare a jobului, o călătorie în scop de serviciu și reglarea unor lucruri ce au rămas nerezolvate din trecut.

Horoscop 3 mai 2023 Leu

Pe plan sentimental, dacă inima le bate tare Leilor pentru cineva, ar trebui să facă pasul cel mare. Cu siguranță nu veți regreta pentru că, cel mai probabil, răspunsul va fi în favoarea voastră.

Horoscop 3 mai Fecioară

Dacă Fecioarele sunt indispuse, poate fi din cauza oboselii acumulate. Lucrurile se pot schimba, dar, asta doar dacă oferiți o atenție mai mare odihnei și relaxării. În caz contrar, lucrurile se pot înrăutăți. Cel puțin dpdv al sănătății. 

Horoscop 3 mai Balanţă

Balanțele își vor pune semne de întrebare legate de o relație. Vi se poate părea că această persoană nu este sinceră. Iar, în astfel de momente, e bine să vă ascultați intuiția și să rezolvați lucrurile cu răbdare și calm. 

Horoscop 3 mai Scorpion

Pentru Scorpioni e posibil să ia decizii neinspirate, așa că… ar trebui să fie atenți la job. Pe plan amoros, însă, totul vă merge excelent. Dar, fiți mai atenți la nevoile partenerului. 

Horoscop 3 mai Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie prudenți cu următoarele proiecte. Rezultatele ar putea fi unele neplăcute, așa că, aveți de ales între fie a cere sfaturi de la persoanele apropiate, fie a amâna chestiunea până se mai liniștesc apele. 

Horoscop 3 mai Capricorn

Astăzi, pe Capricorni, neîncrederea în forțele proprii îi poate afecta. Cel mai bine ar fi să vă luați câteva zile libere și să profitați la maxim, mai ales că pe plan financiar, vă merge excelent. 

Horoscop 3 mai Vărsător

Prima parte a zilei îi găsește pe Vărsători în compania persoanei iubite. Norocul vă surâde și puteți planifica o vacanță pe meleaguri străine. 

Horoscop 3 mai Peşti

Nativii Pești vor fi în centrul atenției și mai mult de atât, aprecierile nu vor lipsi. Totuși, fiți atenți și nu vă lăsați influențați de reacțiile sau laudele altora. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 3 mai 2023. Planuri de viitor alături de persoana iubită