Antena Meniu Search
x

Horoscop 30 iunie 2018. Iubire intensă, secret aflat și o capcană

Horoscop 30 iunie 2018. Ziua se află pe un val pozitiv, dar ascunde unele capcane. Cea mai mare dintre aceste capcane va fi ipocrizia. Oamenii care astăzi vă acoperă cu complimente nu gândesc așa.

Zodiacul zilei de 30 iunie 2018
Horoscopul zilei de 30 iunie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 30 iunie 2018. Ziua se află pe un val pozitiv, dar ascunde unele capcane. Cea mai mare dintre aceste capcane va fi ipocrizia. Oamenii care astăzi vă acoperă cu complimente nu gândesc așa.

Încercați să determinați care sunt scopurile lor. Poate că cineva vrea să vă transforme într-o marionetă, pentru a-și satisface interesele egoiste. Priviți laudele cu scepticism și criticismul cu interes.

Horoscop 30 iunie 2018 Berbec

Berbecul va primi ziua de sâmbătă destul de sceptic. Știți deja că trebuie să vă petreceți ziua exact așa cum decide partenerul de viață, deoarece planul e plan și e făcut de ceva vreme. Nu e cazul pentru o ceartă în contradictoriu. Va veni în vizită la o rudă cel puțin nepopulară, căreia va trebui să îi ascultați cu răbdare poveștile obositoare. Și asta nu e totul. Partenerul dvs. va sugera proprietarului casei că mâine mai urmează o vizită. Aceasta înseamnă că întreaga sâmbătă trebuie să faci curățenie atât înainte cât și după oaspetele nesuferit.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 30 iunie 2018 Taur

Ziua de 30 iunie va cauza Taurului o mulțime de probleme. Vei avea grijă de unul dintre copiii rudelor tale, care se va transforma într-o adevărată tortură pentru tine. Copiii vor refuza să asculte cuvintele tale și vei continua să țipi să le atragi atenția. Când copiii sunt luați înapoi de către părinții lor, care s-au întors de la un eveniment de divertisment, veți respira ușor. Și veți înțelege că este timpul să vă puneți hainele de distracție și să vă grăbiți unde vă așteaptă petrecerea.

Horoscop 30 iunie 2018 Gemeni

Gemenii astăzi vor fi greu de distras de la gândirea lor adâncă. Veți dori să vă planificați bugetul familiei și viitorul familiei dvs. la cele mai mici detalii. În aceste analize, faceți o singură eroare. Veți face o greșeală începând să definiți un scenariu la nivel de familie. Există o mare probabilitate ca acest lucru să nu satisfacă majoritatea rudelor dvs. și toată lumea va începe să se adune împotriva planului tău. Singura cale de ieșire este de a regândi acest plan înainte să vă certați cu toată lumea.

Horoscop 30 iunie 2018 Rac

Racul astăzi nu trebuie să facă nici achiziții mari, nici mici. Dacă este important pentru dvs. să vizitați magazinul pentru a cumpăra un obiect de valoare, mergeți cu o persoană care se pricepe. Spuneți-le imediat cererea dvs. principală, solicitându-i să se uite la acest obiect, astfel încât să nu cheltuiți mai mult decât vă permit finanțele. Toate acestea vă vor ajuta să păstrați economiile intacte și în siguranță pentru o anumită achiziție ulterioară.

Horoscop 30 iunie 2018 Leu

Leul va putea petrece un zi de 30 iunie 2018 de neuitat. Veți participa la un eveniment foarte interesant, la care va participa o persoană care nu a vrut să construiască o relație romantică cu voi cu mult timp în urmă. Această persoană va fi foarte încântată și surprinsă să vadă cum te-ai schimbat și cum ai devenit mai atrăgătoare în anii aceștia. De data aceasta veți trăi cu adevărat triumf, iar persoana care v-a respins va simți un mare regret.

Horoscop 30 iunie 2018 Fecioară

Fecioara astăzi este sfătuită să nu își lase emoțiile să-i ghideze comportamentul. Sub influența unui astfel de impuls, riscați greșeli ireparabile. Mai precis, e posibil să acuzați o persoană nevinovată. Acest lucru nu se va întâmpla dacă vă documentați bine mai întâi și apoi minimalizați toți factorii negativi. Deci, dacă nu vă place să vă aflați într-o anume situație cu unul dintre colegii dvs., este mai bine să luați imediat măsuri în legătură cu această situație.

Horoscop 30 iunie 2018 Balanță

Balanța va merge pe 30 iunie cu familia la un eveniment. Acest lucru va fi foarte pozitiv, dar nu vă veți bucura foarte tare pentru că acest lucru va deveni o obișnuință dacă nu iei măsuri, iar sâmbăta ta va dispărea din programul tău personal. În a doua parte a zilei primiți fluxuri uriașe de informații despre cel mai bun prieten, care te vor pune pe gânduri. Vei dori să reevaluezi relația cu această persoană, care se pare că ți-a ascuns mai multe lucruri.

Horoscop 30 iunie 2018 Scorpion

Scorpionului astăzi nu îi este recomandat să stabilească un obiectiv laborios. Nu uitați de ce înseamnă într-adevăr un weekend. Bucură-te, distrează-te, vizitează locuri interesante. Va fi bine dacă vă dedicați această zi numai pentru a vă restabili echilibrul emoțional. Din acest motiv, este foarte important să evitați cu ușurință orice vreo dispută verbală.

Horoscop 30 iunie 2018 Săgetător

Pentru Săgetător, sarcina principală a acestei zile va fi reconcilierea cu cealaltă jumătate. El va începe în mod destul de rezonabil să fie gelos pe vecinul sau colegul tău. Nu exacerbați situația tensionată cu o respingere și nici nu încercați să spuneți că nu vă interesează gelozia lui. Fiți în stare să recunoașteți că ați depășit cu adevărat o limită admisibilă în linia dintre sexe. Acest lucru este important nu numai pentru cuplul dvs., ci și pentru persoana pe care o reasigurați de loialitatea voastră.

Horoscop 30 iunie 2018 Capricorn

Capricornul astăzi ar trebui să caute timp liber pe tarmul celei mai apropiate ape. Odihna pe plajă poate fi combinată cu cărți de lectură, vizionarea filmului dvs. preferat sau un seminar online. Principalul lucru este că sâmbăta vă oferă numai sentimente bune și pozitive. Ceea ce aveți absolut interzis să faceți astăzi sunt achizițiile. Riscul creste ca vei dobandi spontan un produs complet inutil sau ceva care are multe defecte. Acest risc este mărit pentru tot ceea ce intenționați să cumpărați pe internet.

Horoscop 30 iunie 2018 Vărsător

Vărsătorul astazi dă rateuri puternice la cifre. Nu vă planificați azi bugetul familial și nu cheltuiți o sumă foarte mare pentru o achiziție inutilă. Nu sunteți amenințat de o lipsă totală de bani dacă acum închideți robinetul achizițiilor inutile din bugetul dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui să renunți la orice cheltuială opțională, cum ar fi vizitarea restaurantelor sau a altor spații de divertisment, care implică unele cheltuieli destul de mari. Caută alternative ieftine la lucruri scumpe.

Horoscop 30 iunie 2018 Pești

Pestii astazi vor indeplini un obiectiv de lunga durata. Veți începe în sfârșit să comunicați cu persoana care a evocat mult dorința în sufletul vostru. Un pic mai aproape de ei, nu veți simți nici cea mai mică dezamăgire. Mai mult decât atât, această conversație va confirma faptul că este persoana ideală pe care ați visat-o întotdeauna. Continuați să luptați pentru acest vis, căutând un interes reciproc pentru noul dvs. iubit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop 30 iunie 2018. Iubire intensă, secret aflat și o capcană