Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 octombrie 2019. Poveste de dragoste cu final fericit

Horoscop 5 octombrie 2019. Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativi în această zi. Bucuraţi-vă de oportunităţi şi lăsaţi deoparte gândurile negative. 

de Redactia Observator

la 04.10.2019, 13:09

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 5 octombrie 2019. Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativi în această zi. Bucuraţi-vă de oportunităţi şi lăsaţi deoparte gândurile negative. 

Orice problemă se poate rezolva prin comunicare, răbdare şi multă înţelegere. 

Horoscop 5 octombrie 2019 Berbec

Berbeci, aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră. Vremea vă poate juca feste, indicat ar fi să nu ieşiţi din casă fără să vă îmbrăcaţi corespunzător, altfel o vizită la medic va fi inevitabilă. Fiţi rezervaţi când vine vorba de iubire, asiguraţi-vă că înţelegeţi exact ceea ce simţiţi înainte să acţionaţi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 5 octombrie 2019 Taur

Taur, astăzi este o zi bună de petrecut alături de cei dragi. Romantismul pluteşte în aer, ar putea fi o zi benefică şi pentru a organiza o cină în familie pentru a vă prezenta partenerul/ partenera celor dragi şi pentru a petrece clipe frumoase împreună. Seara odihniţi-vă, reîncărcaţi-vă bateriile pentru noile proiecte din viitorul apropiat.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 5 octombrie 2019 Gemeni

Gemeni, weekendul se anunţă unul liniştit. Ieşiţi afară, plimbaţi-vă dacă vremea vă permite, cunoaşteţi persoane noi şi distraţi-vă. Meritaţi o schimbare în viaţa voastră, mai ales după stresul sau evenimentele nefavorabile din ultimul timp. Dacă aveţi un proiect de realizat, nu mais taţi pe gânduri. Dorinţele vi se vor îndeplini doar dacă munciţi pentru ele.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 5 octombrie 2019 Rac

Lumea voastră ar putea părea dată peste cap, astăzi, după ce veţi întâlni noi oameni şi veţi ajunge în anumite locuri total nefamiliare. O ocazie specială vă va provocat să ieşiţi din rutina voastră zilnică, însă totul s-ar putea transforma într-o nouă aventură a vieţii voastre profesionale. Fiţi voi înşivă şi veţi reuşi să îi convingeţi pe cei din jurul vostru că meritaţi să fiţi într-o nouă poziţie. Pe termen lung, veţi fi foarte mulţumiţi.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 5 octombrie 2019 Leu

Nativii din Leu vor avea ocazia, astăzi, să exploreze noi teritorii. Spiritul de aventură l-aţi avut dintotdeauna, însă v-aţi obişnuit să faceţi mereu aceleaşi lucruri din cauza curajului. Împreună cu prietenii, astăzi veţi avea parte de o aventură de care vă veţi aminti toată viaţa. Lăsaţi-vă conduşi de situaţie, însă fiţi atenţi la acei prieteni care vor să vă întindă o capcană.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 5 octombrie 2019 Fecioară

Astăzi aţi pus la cale o ieşire împreună cu cei mai apropiaţi prieteni. Aveţi de făcut un anunţ foarte important şi înainte ca toată lumea să afle, aveţi nevoie de sfaturi de încredere. Împărtăşiţi idei şi lucraţi împreună la acest lucru care vă va schimba viaţa în totalitate. Mergeţi înainte indiferent de piedicile puse de unii sau alţii şi veţi obţine acea satisfacţie emoţională şi profesională de care aveţi nevoie pentru a vă dovedi că sunteţi oameni de bază în societate.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 5 octombrie 2019 Balanţă

Îţi prinde bine să ieşi din zona ta de comfort, astăzi. Foarte probabil e vorba despre o călătorie cu maşina spre o destinaţie surpriză. Şi asta deoarece partenerii tăi de călătorie vor observa un indicator rutier care la va atrage atenţia şi veţi schimba destinaţia iniţială. Iar tu, chiar dacă nu eşti familriarizat cu asta, vei fi de acord să schimbi planurile pe care le aveaţi când aţi plecat de acasă.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 5 octombrie 2019 Scorpion

Cel mai mult îţi va prii să petreci noaptea alături de o persoană iubită. Nu ar strica să te pregăteşti pentru o astfel de ocazie şi să reuşeşti să aranjezi atmosfera perfectă. Dacă nu va fi vorba despre o avenură romantică, e esenţial să stabileşti din timp subietele de discuţie pe care să le atingeţi. Dacă e un prieten vechi, sigur vei scoate din albume fotografiile cu voi, de demult.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 5 octombrie 2019 Săgetător

O excursie de o zi împreună cu câţiva prieteni e ce se prevede pentru tine astăzi. Ai vrea să mergi într-un loc în care nu ai mai fost până acum, şi să fii alături de oameni cu care te bucuri să petreci timpul. E important să nu uiţi ceva acasă şi mai ales să nu te entuziasmezi prea tare, e posibil ca această călătorie să nu fie chiar ceea ce ţi-ai imaginat. Iar tu nu prea poţi să îţi ascunzi dezamăgirea.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 5 octombrie 2019 Capricorn

Capricornul are parte de o zi foarte plăcută în natură, chiar dacă vremea nu e tocmai frumoasă. Puteți petrece după-amiaza în compania unor prieteni, discutând lucruri amuzanze şi relaxante. Spre seară primiţi o vizită neanunţată şi suprprinzătoare, care vă oferă o perspectivă de viitor pe plan emoţional.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 5 octombrie 2019 Vărsător

Vărsătorul se dedică astăzi unui proiect în casă, fie că este vorba despre o reparaţie sau o construcţie nouă. Totuşi, este posibil să nu terminaţi ce aţi început, pentru că un prieten vă poate invita în oraş și veți decide să mergeți, în ultimul moment. Dacă proiectul nu reprezintă o urgenţă, este chiar ok să-l lăsaţi pentru altă zi şi să vă bucuraţi de o sâmbătă liniştită, înconjurat de prieteni.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 5 octombrie 2019 Peşti

Pentru Peşti există o şansă în această seară să nu meargă singuri la un eveniment sau la o petrecere. Deşi tu preferi să mergi singur, s-ar putea sa nu fie o idee chiar proasta sa te însoţească cineva, având în vedere situaţia ta amoroasă cam inexistentă. Şanse ca ceva deosebit să ţi se întâmple există, iar acum depinde doar de tine ce decizi.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 5 octombrie 2019. Poveste de dragoste cu final fericit