Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 aprilie 2019. Trădare în dragoste şi un secret bine păstrat

Horoscop 9 aprilie 2019. O zi cu multe oportunităţi în carieră pentru nativi. Astăzi aveţi ocazia de a avansa în plan profesional şi de a vă dedica timpul unor proiecte importante, care vă pot aduce succesul. 

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 12:51

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019 vine cu veşti bune în dragoste - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 9 aprilie 2019. O zi cu multe oportunităţi în carieră pentru nativi. Astăzi aveţi ocazia de a avansa în plan profesional şi de a vă dedica timpul unor proiecte importante, care vă pot aduce succesul. 

În dragoste, astrologii vin cu veşti bune pentru unii dintre voi. Bucuraţi-vă de timp alături de cei iubiţi şi nu uitaţi să îi surprindeţi cu fiecare ocazie. 

Horoscop 9 aprilie 2019 Berbec

Berbecii au parte de succes la serviciu, bazat pe propriile forţe. Faptul că aţi muncit, aţi depus efort şi v-aţi demonstrat capacitatea de a lucra atât într-o echipă, cât şi singuri, vă va asigura avansarea în plan profesional. Şefii îşi vor arăta categoric aprecierea faţă de voi. În dragoste s-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi, dacă nu ştiţi exact ceea ce vă doriţi şi care vă sunt sentimentele reale faţă de partener. Indicat ar fi să fiţi sinceri, să comunicaţi şi să spuneţi ceea ce credeţi înăuntrul vostru.

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 9 aprilie 2019 Taur

Taurii se pot confrutna cu o dezamăgire în sfera iubirii. Este posibil ca persoana în care aţi avut cea mai mare încredere să vă demonstreze fix opusul. Este touşi mai bine să înţelegeţi care este adevărul mai devreme decât mai târziu. Durerea se va evapora în timp şi categoric veţi întâlni pe cineva care să merite cu adevărat eforturile voastre. În plan profesional astrologii au veşti bune pentru voi. Proiectele voastre vor avea succes în faţa superiorilor.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 9 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii sunt foarte preocupaţi de aspectul lor fizic şi hotărâţi nevoie mare să îşi schimbe anumite “defecte”. Fie că vreţi să slăbiţi, să vă schimbaţi lookul ori să vă înnoiţi garderoba, trebuie să înţelegeţi că frumuseţea vine mai ales din interior. Poate sună clişeic, dar nu uitaţi, aspectul plăcut şi imaginea pozitivă pe care vreţi să o arătaţi celor din jur trebuie să fie îmbinată cu sinceritate, bunătate şi înţelegere.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 9 aprilie 2019 Rac

Racii vor primi, astăzi, o mare şansă din partea astrelor în ceea ce priveşte stare financiară. Aveţi posibilitatea să câştigaţi un nou proiect, să câştigaţi încrederea şefilor sau a partenerilor de afaceri. Profitaţi din plin de această oportunitate, altfel riscaţi să rămâneţi la acelaşi nivel pentru o lungă perioadă de timp. Pe plan sentimental, cuvântul zilei este armonie. Împreună cu cei dragi veţi trăi momente de linişte, de pace şi de înţelegere deplină.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 9 aprilie 2019 Leu

Nativii din Leu sunt sfătuiţi, astăzi, să nu se bazeze pe farmecul natural. Aţi putea întâmpina probleme în a convinge oamenii din jurul vostru să facă exact ce vreţi voi, motiv pentru care v-aţi putea simţi frustraţi. Încercaţi să evitaţi astfel de situaţii şi, în schimb, să vă concentraţi pe a face o faptă bună. Ajutaţi o persoană la nevoie şi vă veţi recâştiga echilibrul emoţional. Spre seară, astrele vă sfătuiesc să rămâneţi în tăcere, să citiţi sau să vă puneţi ordine în gânduri.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 9 aprilie 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de noroc în dragoste. Astrele vă recomandă să bateţi fierul cât este cald. Dacă obiectul vostru principal este să câştigaţi inima unei persoane, fiţi voi înşivă şi faceţi exact ce vă dictează inima. Doar cu sinceritate şi optimism veţi reuşi să fiţi fericiţi. Astăzi veţi fi înzestraţi cu o creativitate ieşită din comun. Contaţi pe ea!

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 9 aprilie 2019 Balanţă

Cineva va încerca astăzi să-ţi abată atenţia de la direcţia corectă printr-un discurs dulce şi linguşitor, care însă vă tulbură mintea. Fii atent atât la discuţiile directe, cât şi la mesajele primite pe email. Ceea ce e scris într-un mesaj poate deveni armă în mâinile cui nu trebuie. Seara încearcă să te relaxezi, dar fără să faci exces de alcool.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 9 aprilie 2019 Scorpion

Este ziua în care vei fi sincer admirat. Poate că frumuseţea ta naturală face o impresie de neşters, poate câştigi autoritate profesională, sau reuşeşti în sfârşit să atragi atenţia unei persoane la care visezi de mai multă vreme. Ai grijă însă la sănătatea ta, ar putea să-ţi strice ziua. E posibil ca o boală cronică să se înrutăţească.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 9 aprilie 2019 Săgetător

Rişti să uiţi de tine, dintrun altruism excesiv. Poţi să îţi atingi scopurile ăncercând să faci lumea din jurul tău mai bună. Dar nu trebuie să ignori complet ce se întâmplă în viaţa ta personală, sau în carieră. Scapă mai întâi de problemele tale curente, abia apoi ajută pe altcineva. Seara ţi se recomandă să o petreci alături de oameni foarte apropiaţi şi cu discuţii calde.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 9 aprilie 2019 Capricorn

Unii Capricorni vor avea un optimism nejustificat. Astăzi, ţi se va părea că toate problemele tale profesionale, dar şi cele personale, se vor rezolva de la sine. Cu toate acestea, poate fi doar o iluzie. Nu uita de simțul realității. Mai bine te-ai gândi la cum să faci bani, la idei care să-ţi rotunjească veniturile. Legat de sănătate, astrele îţi recomandă să fii mai reţinut şi să faci anumite restricţii în dietă.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 9 aprilie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu trebuie să-şi asume riscuri. Lucru valabil mai ales pentru nativii care au un venit stabil, o casă confortabilă şi o relaţie armonioasă. Protejează aceste lucruri de tot ce se întâmplă rău în viaţa ta. Dacă este nevoie, îndrăzneşte să lupţi pentru fericirea personală și profesională. Seara promite să treacă mult mai relaxat. Ai şansa să finalizezi un proiect la care lucrezi de multă vreme.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 9 aprilie 2019 Pești

Astăzi, Peştii sunt foarte întrebători. Vor chestiona tot. Îţi poţi descoperi măiestria profesională şi este posibil să-ţi faci noi prieteni. Tot astăzi, găseşti sprijin financiar acolo unde te-ai aşteptat mai puţin. În ceea ce privește sentimentele, nu există drame sau senzaţii senzații tari. Un prieten apropiat îţi va face un cadou extrem de util în viaţa de zi cu zi.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 aprilie 2019. Trădare în dragoste şi un secret bine păstrat