Antena Meniu Search
x

Astrologul Alexandra Coman, despre horoscopul săptămânii viitoare

Cu previziunile zilnice sunteţi deja obişnuiţi, însă, cine citeşte, de fapt, ce spun stelele este astrologul Alexandra Coman. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.09.2020, 11:47

Vezi și
  • Taurii trebuie să poarte acea discuţie importantă.
  • Gemenii trebuie să se ocupe de documente, acte.

Reporter: Tu acum eşti în Islanda, unde este destul de frig. 

Alexandra Coman: Momentan, da, sunt în lumea pinguinilor. Aşteptăm acum să înceapă vara arctică. Celor de acasă vreau să le spun că aici vara este zi continuu, iar iarna este noapte şi acum începe iarna. Aurora boreală o avem în fiecare seară aproape. 

Reporter: Trebuie să menţionez faptul că tu eşti singurul astrolog din România care are peste 40 de milioane de vizualizări pe youtube. 

Alexandra Coman: Şi astrologii de acasă sunt foarte bine pregătiţi şi îmi place să le urmăresc activitatea. Toţi suntem ca o familie în astrologie. De vreo 20 de ani de când fac astrologie, m-am axat foate mult pe zona studiului pe lângă zona previzională şi astfel am onoarea de mulţi ani să fac parte din loja astrologilor din Marea Britanie. Este o organizaţie de research, de cercetare astrologică. Şi din alte asociaţii astrologice atlantice şi americane, dar am fost şi parte a asociaţiei astrologilor din România.

Cât despre previziunile din săptămâna următoare: 

Alexandra Coman: Marte, planeta conflictului este în retrogradare în semnul Berbecului. Şi asta aduce foarte multă bătaie de cap, confictele ies la iveală, nu le mai putem ascunde sub preş. Hai să începem cu Berbecul. Trebuie să îşi ţină nervii sub control. Folosiţi-vă această energie fabuloasă, faceţi lucruri noi, ieşiti din lâncezeală, este foarte bună săptămâna viitoare pentru voi. Taurilor le recomand să nu mai evite acele discuţii de care tot au fugit. Luaţi Taurul de coarne şi aruncaţi-vă în acel subiect delicat de care vă temeaţi.Marte vă dă foarte multă determinare în a vă apăra cauza. Gemenii, eu v-aş sugera să vă ocupaţi de acte, documente pentru că săptămâna viitoare rezolvaţi partea asta birocratică pe care nimeni nu o place. Săptămâna viitoare Racul stă foarte bine la 2 capitole. Zona intuitivă, capacitatea de a vedea dincolo de aparenţe. Şi eşti deschis spre studiu pentru învăţare şi tot ce ţine de lucruri noi.  Leul, indiferent dacă eşti femeie sau bărbat, eşti foarte bine susţinut în relaţiile cu femeile. Şi zona relaţiei cu străinătatea e foarte bine aspectată. Fecioarele pot să ia decizii legate de carieră şi ascensiunea socială. Poate ar fi bine să cereţi acea mărire de salariu sau să căutaţi un loc de muncă mai bun.  Balanţa face de la excelent în sus, pentru că marte retrograd se reflectă în semnul tău zodiacal. Balanţa va excela în ceea ce priveşte negocieri, comunicare şi munca în echipă.  Scorpionul. Dacă ai să permiţi trecutului să bată la uşă... Lăsaţi trecutul în pace pentru că viitorul vă aşteaptă şi vă puteţi afirma. Sub supravegherea medicului cei care doresc să înceapă o dietă, pot să o facă dar doar la sfatul medicului.  Săgetătorul. Începeţi să rezolvaţi partea financiară. Capricornule harnic, fă curat în casă. Vărsătorul stă bine pe comunicare... iar peştii dau dovadă de creativitate. Ai curajul să visezi, măcar să plantezi nişte seminţe şi... atenţie la alimentaţie, pe luna în creştere putem să luăm kg în plus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Astrologul Alexandra Coman, despre horoscopul săptămânii viitoare