Antena Meniu Search
x

Horoscop August 2018 Gemeni. Primă la muncă şi sacrificii în dragoste

Horoscop August 2018 Gemeni. Ultima lună de vară se va dovedi a fi o perioadă destul de interesantă, care, cu toate acestea, trebuie abordată de Gemeni cu un anumit grad de prudență. Trebuie să aveţi încredere numai în cei care s-au dovedit a fi cei mai de încredere prieteni pe termen lung.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii August 2018 pentru Gemeni anunţă o perioadă destul de interesantă - pixabay.com

Horoscop August 2018 Gemeni. Ultima lună de vară se va dovedi a fi o perioadă destul de interesantă, care, cu toate acestea, trebuie abordată de Gemeni cu un anumit grad de prudență. În august 2018 trebuie să aveţi încredere numai în cei care s-au dovedit a fi cei mai de încredere prieteni pe termen lung.

Nu aveți încredere în nimeni altcineva în situația iminentă, deoarece datorită poziției negative a lui Eris, care nu este indulgentă față de semnul dvs., există o probabilitate serioasă de a fi înșelaţi.

În general, semnul dvs. va primi niște bonusuri speciale, în special în mediul de lucru, datorită faptului că Mercur este un astfel de patron incontestabil și priceput în legătură cu munca. Nu vă permiteți să vă asumați riscuri în orice caz - acesta este un moment pentru acțiuni minuțioase și logice. De asemenea, fiți conștienți de faptul că nu vă puteți descurca singur în situații critice. Prin urmare, nu trebuie să respingeți niciunul dintre ajutoarele pe care prietenii și colegii dvs. vi le oferă.

Bani

În august 2018 semnul zodiacal al Gemenilor va fi cu adevărat favorizat în ceea ce privește ocupațiile profesionale. Folosiţi-vă de acest timp cu înţelepciune şi nu pierdeţi ocaziile promiţătoare. Dacă nu aveţi propria afacere, nu vă lăsaţi influenţaţi negativ de starea spirituală a conducerii dvs. Este momentul să vă lăsaţi purtat de val şi să nu luaţi în serios ce se întâmplă în jurul dvs.

Chiar dacă aveţi impresia la început că lucrurile nu merg aşa cum aţi plănuit, nu vă grăbiţi să trageţi concluzii. În primul rând, acest moment este destul de dinamic, iar situația se poate schimba în fiecare oră. În al doilea rând, nu toate căile evidente vor duce la victorie; uneori trebuie să vă opriți și să vă gândiți cu atenție la alte opțiuni posibile. Nu vă fie teamă să arătați dezaprobarea în ochii altor oameni - puteți aștepta mult timp, dar apoi luați decizia corectă în cele din urmă. 

Gemenilor independeţi li se recomandă să acționeze ascultându-şi şi mintea, dar şi sufletul. Personalitatea aeriană, excentricitatea și caracterul colorat nu vor fi considerate un avantaj tot timpul. Fiţi atent. Veți avea probabil o oportunitate de a investi într-o afacere nouă. În general, perioada favorizează pași drastici, pe scară largă, dar acest lucru nu înseamnă că este înțelept să interpretăm greșit unele coincidențe pure. Nu uitați de talentele voastre; să le folosiţi pe deplin și să nu aveţi încredere în cineva care nu crede în dvs.

Dragoste

Luna august 2018 va aduce Gemenilor multe puncte înalte, dar nu toate vor avea loc în cazuri prioritate. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă concentrați prea mult pe ceea ce pare a fi cel mai important pentru dvs. Acum este logic să vă mișcați puțin mai lent, dar simultan în mai multe direcții, relaxaţi-vă totuşi, nu trebuie să vă speriaţi de ideea că ar trebui să fiţi în mai multe locuri în acelaşi timp. 

Gemenii care au sau au avut relaţi serioase pe termen lung, trebuie să-şi respectele principiile de bază. Nu încercați să vă schimbați pentru a impresiona o persoană care poate avea cea mai directă și probabil benefică influență asupra destinului dumneavoastră doar prin opinia lor.

În timpul acestei perioade pot avea loc întâlniri concludente, dar ele vor merita doar dacă veți reuși să rămâneți fideli pentru dvs. indiferent de ce. Acest lucru poate fi considerat un test mic într-o anumită măsură, deși este puțin probabil să fie dificil pentru dvs., în special având în vedere că aveți acum patroni puternici în curbura cerească.

Burlacii au şansa şi ocazia să exploreze tot ce este nou în această perioadă. Vă puteți rupe complet cu propriile dvs. reguli, dar numai dacă merită cu adevărat. Dacă întâlniți o persoană despre care credeți că puteți avea încredere sută la sută, dacă sunteți absolut sigur de sentimentele voastre, atunci nu vă fie frică să faceți cele mai mari sacrificii, pentru că în acest caz rezultatul nu vă va dezamăgi cu siguranță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop August 2018 Gemeni. Primă la muncă şi sacrificii în dragoste