Antena Meniu Search
x

Horoscop August 2018 Taur. Distracţii, noroc de bani şi o excursie

Horoscop August 2018 Taur. O perioadă în care toate cărţile sunt în mâinile dvs, tot ce trebuie să faceţi este să ştiţi cum să le jucaţi. Definiţi-vă clar obiectivele şi apoi acţionaţi pe rând, nu vă aruncaţi asupra mai multor proiecte de-o-dată, dacă vreţi să aveţi rezultatele dorite.

Horoscop lunar prezentat de Observator
- pixabay.com

Horoscop August 2018 Taur. O perioadă în care toate cărţile sunt în mâinile dvs, tot ce trebuie să faceţi este să ştiţi cum să le jucaţi. Definiţi-vă clar obiectivele şi apoi acţionaţi pe rând, nu vă aruncaţi asupra mai multor proiecte de-o-dată, dacă vreţi să aveţi rezultatele dorite.

Unul dintre protectorii planetari principali ai Taurului, Venus, va ocupa o poziție extrem de reușită în august 2018. În plus, actualul lider ceresc, Pluto, va ajuta Taurul, fiind un reprezentant al elementului Pământ. Împreună, acest tandem vă poate garanta un succes semnificativ atât în domeniul relațiilor personale, cât și în sfera dvs. de lucru. De aceea, ar trebui să fiți foarte precauți și să nu vă permiteți să fiți deviaţi fără un scop clar. 

Aliații voștri planetari vor fi foarte puternici și multe lucruri negative vor fi ocolite pur și simplu, astfel încât nici măcar nu veți observa prezența lor. În al doilea rând, dacă sunteți încrezători în voi înșivă și încercați să vă ascultați inima este puțin probabil să întâlniți orice obstacole pe care nu le puteți depăși cu ușurință. 

Bani

August 2018 va fi probabil o lună de succes în legătură cu munca. Aceasta va fi o perioadă remarcabilă, care în multe privințe va defini traiectoria dezvoltării profesionale ulterioare. Deci, nu vă lăsaţi distraşi de aspectele emoționale, deși, după cum s-a menționat deja mai sus, sentimentele și emoțiile vor ocupa unele roluri principale în această perioadă. Mai exact, ar trebui să vă gândiți să luați atitudine, dacă doriți cu adevărat să vă implementați planurile.

Dacă vorbim de Taurii fără afacerea lor personală, este logic să privim situația dintr-un alt unghi. Poate că ați acționat logic și consistent pentru prea mult timp. Poate, spontaneitatea și haosul pot juca un rol în favoarea dvs, în anumite circumstanțe. Dacă v-aţi gândit să schimbaţi metoda de lucru şi să vă deschideţi propria afacere, atunci nu există perioadă mai bună pentru a face acest lucru. Nu ascultaţi în totalitate persoanele care vor încerca să vă împiedice, arătându-vă doar metodele de eşec, acţionaţi aşa cum ştiţi, dar nu vă închideţi 100% urechile. Aceste persoane pot da din greşeală sfaturi bune care vă pot îndruma într-o direcţie bună, chiar dacă nu aceasta a fost intenţia lor.

În general, pentru reprezentanții Taurului care au propria lor afacere, același sfat este bun de luat în considerare, cu o singură diferență. Trebuie să vă străduiți să luați în considerare toate consecințele în avans, câștigând astfel un anumit avantaj față de concurenți.

Dragoste

August 2018 va fi foarte important pentru dvs în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Mulţi reprezentanţi ai acestei zodii îşi pot găsi în cele din urmă perechea, iar aici nu vorbim neapărat de cei singuri. Dacă aţi făcut o alegere greşită în viaţa, la un momentdat, nu înseamnă cu nu mai aveţi dreptul să vă căutaţi fericirea adevărată. Dacă sunteţi siguri că alegerea pe care o faceţi merită, atunci nu mai staţi, faceţi acea shcimbare în viaţa dvs. Pe de altă parte, nu fiţi înşelaţi de false aparenţe, mai ales ddacă aveţi o relaţie serioasă.

Anumite distracţii rămân distracţii şi nu vor putea niciodată să facă parte din viaţa dumneavoastră, deci fiecare alegere şi fiecare schimbare trebuie să fie foarte bine gândită în termeni de lungă durată. Greşelile pot fi comise doar prin faptul că sunteţi influențaţi de emoții excesive, dar nu de adevărata chemare a inimii voastre.

Nu este responsabilitatea dvs să ajutaţi pe toată lumea, iar titlul de "Mama Tereza" este ceva care trebuie acordat spontan, nu căutat. Dar, în august 2018, vă puteți face pe voi înșivă și pe cineva care vă este aproape spiritual să înţelegeţi ce înseamnă dragostea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop August 2018 Taur. Distracţii, noroc de bani şi o excursie