Antena Meniu Search
x

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018. Salariu mai mare şi câştiguri fabuloase după un pont

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018. O zodie are parte de o surpriză colosală, bucurându-se de un salariu mai mare în prag de sărbători. Norocul le surâde şi altor nativi, care vor da de câştiguri fabuloase după un pont.

de Redactia Observator

la 30.11.2018 , 10:24

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018. O zodie are parte de o surpriză colosală, bucurându-se de un salariu mai mare în prag de sărbători. Norocul le surâde şi altor nativi, care vor da de câştiguri fabuloase după un pont.

Iată ce ne rezervă astrele la capitolul bani şi carieră pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Berbec

Vezi și

Berbecii se vor trezi probabil cu nişte hârtii incomplete, nesemnate, dar care mai pot aştepta până luni, dacă sunt ocupaţi cu alte lucruri.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Taur

Taurii vor avea parte de o zi extrem de solicitantă. Intâlniri de afaceri, negocieri şi o listă foarte lungă cu sarcini de îndeplinit.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Gemeni

Dragi Gemeni poate ar fi bine să fiţi ceva mai chibzuiţi cu banii, zilele acestea, să nu cheltuiţi mai mult decât vă ţine buzunarul.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Rac

Dragi Raci, pot avea loc unele schimbări la serviciu şi să veniţi şi voi cu o idee până luni, nu lăsaţi lucrurile să se întâmple fără acordul vostru.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Leu

Situaţia financiară a Leilor înfloreşte astăzi datorită unor bani pe care nu îi aşteptau, dar pe care îi vor primi cu zâmbetul pe buze. Poate fi vorba chiar de un salariu mai mare!

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Fecioară

Fecioarele nu vor avea un program încărcat din punct de vedere profesional, aşa că astăzi, îşi vor petrece mai mult timp cu familia.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Balanţă

Balanţele încep noi proiecte care le vor da mari bătăi de cap, dar de pe urma cărora vor încasa bani frumoşi, după un pont! Aşa că totul se echilibrează.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Scorpion

Scorpionii aşteaptă să încaseze o sumă mare de bani, care tot întârzie. Asta le creează o stare de nervozitate şi agitaţie accentuată. 

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii dau dovată de un entuziasm molipsitor, iar programul lejer de la locul de muncă le permite o ieşire în oraş cu prietenii.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Capricorn

Capricornii vor strânge nişte bani pentru a le cumpăra celor dragi cadouri, poate vor pregăti şi o masă festivă dacă se nimeresc mai mulţi cu acelaşi nume de Sfânt.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Vărsător

Dragi Vărsători, o să daţi zor să duceţi la bun sfârşit chestiunile de la serviciu, apoi pe cele de acasă şi o să vă rămână timp şi de o ieşire în oraş, diseară.

Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018 Peşti

Dragi Peşti, prietenii vă tot sună să fixaţi ceva pentru zilele acestea, să plecaţi la distracţie la munte sau într-o staţiune turistică, poate şi în afara tării dacă staţi bine la capitolul bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Horoscop » Horoscop bani şi carieră 30 noiembrie 2018. Salariu mai mare şi câştiguri fabuloase după un pont