Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Berbec august 2024

Luna Nouă în Leu pe 4 august aduce un început proaspăt și entuziast în zona creativității, hobby-urilor și relațiilor cu copiii. Dacă ai dorit să începi un proiect artistic sau să îți dezvolți talentele, acum este momentul potrivit.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 13:14

- Shutterstock

Pe 5 august, Venus și Mercur trec în Fecioară. Venus aduce o notă de organizare și eficiență în zona muncii tale și a sănătății. Este momentul să faci ajustări în rutina zilnică, să îți revizuiești obiceiurile alimentare și să te concentrezi pe îmbunătățirea stării tale fizice.

Mercur, care începe retrogradarea tot în Fecioară, poate aduce mici obstacole în muncă și în gestionarea sănătății. Este recomandat să fii atent la detalii și să eviți luarea deciziilor importante până când Mercur își reia mersul direct. De la 15 august, Mercur retrograd revine în Leu, aducând înapoi probleme nerezolvate în zona creativității și a relațiilor cu copiii.

BANI: Cu Venus și Mercur retrograd în Fecioară, este esențial să fii atent la detaliile legate de cheltuieli și gestionarea resurselor. Posibile întârzieri în procesarea plăților sau revizuiri ale bugetului pot apărea. Încercă să amâni angajamentele financiare majore până la sfârșitul lunii, când Mercur își reia mersul direct. De asemenea, cu Venus în Balanță la sfârșitul lunii, vei putea găsi soluții mai armonioase și echilibrate pentru problemele financiare legate de parteneriate sau colaborări.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Luna Nouă în Leu aduce o energie proaspătă și pasională în viața ta sentimentală, oferindu-ți oportunitatea de a explora noi modalități de a te exprima emoțional. Venus în Fecioară sugerează o atenție mai mare asupra detaliilor și a nevoilor partenerului. Pe 19 august, Luna Plină în Leu îți va aduce în față aspectele legate de prieteni și grupuri sociale, ceea ce poate influența dinamica relațiilor tale amoroase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop Berbec august 2024