Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Capricorn luna octombrie 2024. Eclipsa de Lună activează cariera, aducând oportunități semnificative

Horoscop Capricorn luna octombrie 2024. Pe 2 octombrie, Luna Nouă și eclipsa de Lună activează cariera, aducând oportunități semnificative și poate chiar o schimbare de direcție în viața profesională. Pe 9 octombrie, Jupiter intră în retrograd, ceea ce îți poate aduce o perioadă de reflecție asupra sănătății și rutinei zilnice.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 13:46

Horoscop Capricorn luna octombrie 2024 Horoscop Capricorn luna octombrie 2024. Eclipsa de Lună activează cariera, aducând oportunități semnificative - Shutterstock

Acest moment te încurajează să reevaluezi obiceiurile și să te asiguri că îți menții un echilibru între muncă și relaxare. Pe 12 octombrie, Pluto își încheie retrogradarea în zodia ta, permițându-ți să îți recapeți puterea personală și să te concentrezi asupra identității.

Pe 13 octombrie, Mercur intră în Scorpion, ceea ce îți va stimula relațiile sociale și colaborările. Este momentul să te implici în activități de grup care îți pot aduce beneficii. Pe 17 octombrie, Luna Plină va activa aspecte legate de familie și de locuință, aducând la suprafață emoții și poate chiar nevoia de a face unele schimbări în mediul de acasă. În aceeași zi, Venus intră în Săgetător, ceea ce poate intensifica dorințele tale spirituale și introspective.

BANI: Luna aceasta, este posibil să te confrunți cu unele provocări financiare, dar este important să rămâi concentrat pe obiective. Jupiter retrograd te va ajuta să reevaluezi modul în care îți gestionezi resursele. Poate fi un moment bun pentru a face ajustări în bugetul tău și a te asigura că faci alegeri financiare inteligente. De asemenea, îți poate aduce ocazii de a colabora cu alții în proiecte financiare.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, luna aceasta te poate aduce mai aproape de cei dragi. Eclipsa de Lună și Luna Plină pot intensifica emoțiile și te pot face să te gândești la viitorul relațiilor. Relațiile de prietenie se pot transforma în ceva mai profund, iar conexiunile sociale devin din ce în ce mai importante. Venus în Săgetător poate aduce momente de romantism și dorință de explorare. Este un timp bun pentru a-ți deschide inima și pentru a căuta conexiuni autentice cu cei din jur.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Horoscop » Horoscop Capricorn luna octombrie 2024. Eclipsa de Lună activează cariera, aducând oportunități semnificative