Antena Meniu Search
x

Horoscop Capricorn mai 2024. Probleme cu banii şi parteneriatele

Horoscop Capricorn mai 2024. Această lună îți oferă o oportunitate de a te reconecta cu tine însuți și de a te elibera de vechile tipare și comportamente care nu mai sunt relevante pentru evoluția ta personală. Luna Nouă în Taur din 8 mai îți aduce oportunități noi în domeniul financiar și al resurselor.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 13:57

- Shutterstock

Tranzitul lui Mercur în Taur din 15 mai îți sporește capacitatea de a comunica eficient și de a face afaceri profitabile. Cu Soarele trecând în Gemeni pe 20 mai, vei simți nevoia de socializare și de a-ți extinde rețelele sociale. Luna Plină în Săgetător din 23 mai îți aduce lumina asupra domeniului relațiilor și te poate determina să faci unele schimbări importante în acest sector.

BANI: În plan financiar, retrogradarea lui Pluto poate aduce la suprafață aspecte ascunse ale finanțelor tale și te poate determina să reevaluezi modul în care îți administrezi resursele. Este posibil să fii nevoit să faci ajustări în strategiile tale financiare și să te concentrezi pe eliminarea cheltuielilor inutile sau neesențiale. Luna Nouă în Taur din 8 mai îți oferă oportunități noi de a-ți crește veniturile și de a investi în proiecte profitabile.

DRAGOSTE: Luna Plină în Săgetător din 23 mai poate aduce la suprafață aspecte legate de relația ta și te poate determina să faci unele schimbări importante în acest domeniu. Este posibil să simți nevoia de a te elibera de relații sau de situații care nu îți mai servesc intereselor și să îți concentrezi atenția asupra creșterii și evoluției tale personale. Odată cu Venus și Jupiter trecând în Gemeni pe 23 și, respectiv, 25 mai, vei simți o creștere a optimismului și a dorinței de a explora noi experiențe în domeniul iubirii și al relațiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop Capricorn mai 2024. Probleme cu banii şi parteneriatele