Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Leu. Noul an ar putea aduce schimbări majore în viața ta

Horoscop decembrie 2022 Leu. La începutul lunii decembrie, ai grijă să nu oferi prea mult. S-ar putea să te simți tentat să dai prea multe lucruri, deoarece Neptun revine la mersul direct pe 3 decembrie, fie că este vorba de banii sau de informații personale.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 16:48

Horoscop decembrie 2022 Leu
Horoscop decembrie 2022 Leu - Shutterstock

Funcționezi foarte mult în registrul muncii în primele zile din decembrie, ajutat fiind de Mercur și Venus care se mută în casa responsabilităților și a rutinei din pe 6 decembrie și, respectiv, 9 decembrie.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Leu

Cu toate acestea, se pare că vei avea motive de bucurie pe 7 decembrie, când va fi o Lună Plină ce dinamizează viața socială. Dar, deoarece această lunație este în conjuncție cu Marte retrograd, riști să superi sau să înfurii pe cineva mai ales prin atitudinea ta față se evenimentele sociale. Când Jupiter revine în casa explorării și a experimentării, pe 20 decembrie, există un sentiment de libertate și aventură. Acum vei dori să interacționezi cu grupuri mari de oameni, să cunoști diverse culturi.

Horoscop bani decembrie 2022 Leu

Pe acelaşi subiect

O mare Horoscop dragoste decembrie 2022 Learte din aceste lucruri, însă, s-ar putea să trebuiască să aștepte până la începutul noului an. Accentul se va pune din nou pe responsabilitățile tale zilnice atunci când Soarele își va schimba semnul zodiacal, pe 21 decembrie. Vei munci din greu pentru a păstra totul organizat, mai ales în timpul Lunii Noi din 23 decembrie, așa că s-ar putea să nu ai prea mult timp pentru distracție.

Gândește-te cu atenție la bunăstarea ta generală pe măsură ce te apropii de 2023. Pe 29 decembrie, Mercur va deveni retrograd în această zonă a astrogramei, astfel că ar fi indicat să acorzi atenție mai mare comportamentelor tale alimentare și asupra sănătății în general, care are nevoie de câteva schimbări serioase. Acum că începe un an nou, poate este momentul pentru noi moduri de a trăi viața.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Leu. Noul an ar putea aduce schimbări majore în viața ta