Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Pești. Dragoste la început de lună, bani din abundenţă în a doua parte

Horoscop decembrie 2022 Pești. După mai multe luni în care te-ai simțit constrâns sau judecat de ceilalți, planeta care îți este apropiată, Neptun, devine directă pe 3 decembrie, permițându-ți să respiri din nou.

De Redactia Observator la 01.12.2022, 10:45
Horoscop decembrie 2022 Pești
Horoscop decembrie 2022 Pești - Shutterstock

Mercur intră în în casa prietenilor și a relațiilor sociale pe 6 decembrie, ceea ce reprezintă o zi excelentă pentru o petrecere de sărbători sau pentru a le spune prietenilor tăi cât de mult înseamnă pentru tine.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Pești

Pe 9 decembrie, Venus va ajunge în aceeași casă, sugerând că o prietenie se poate transforma într-o relație romantică. În ciuda impactului lui Venus câteva zile mai târziu, Luna Plină din 7 decembrie pune un accent puternic pe familie și casă, așa că s-ar putea să te simți mai puțin sociabil.

Citește și: Semnificația numerelor duble și puterea pe care o dețin acestea. Ce taine ascund și cum le putem descoperi

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani decembrie 2022 Pești

Jupiter va ieși din Pești pe 20 decembrie, pentru ultima dată până în aprilie 2033. Vestea bună este că Jupiter se îndreaptă spre casa banilor din astrograma ta, începând o fază care ar trebui să-ți aducă abundență și succes. S-ar putea să simțiți un fior de melancolie pe măsură ce Jupiter părăsește zodia ta, dar merge spre avantaje financiare.

Vibrațiile pozitive continuă atunci când Soarele își schimbă semnul zodiacal pe 21 decembrie, iar o Lună Nouă are loc pe 23 decembrie în sectorul relațiilor sociale. Acum vei întâni o variatate extraordinară de persoane care te va ajuta să dezvolți relații importante pentru viitoarele tale proiecte, din acest motiv fii atent cu ce oameni te înconjori.

Perioada sărbătorilor pare să fie motivantă și plină de speranță pentru tine sub această influență persistentă, dar când Mercur se începe mersul retrograg  pe 29 decembrie, vei dori să te retragi pentru ultimele zile ale anului. Ia-ți timp pentru a-ți evalua realizările din 2022 și ia în considerare obiectivele tale pe termen lung.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Pești. Dragoste la început de lună, bani din abundenţă în a doua parte