Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 21 mai 2019. Fecioarele au parte de o zi perfectă

Horoscop dragoste 21 mai 2019. O zi de marţi specială pentru mulţi nativi, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi curaj şi lăsaţi sentimentele să vă inunde inima cu bucurie. 

de Redactia Observator

la 21.05.2019, 09:01

Vezi și

Horoscop dragoste 21 mai 2019. O zi de marţi specială pentru mulţi nativi, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi curaj şi lăsaţi sentimentele să vă inunde inima cu bucurie. 

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Berbec

Dragi Berbeci, daca aveti o situatie tensionata in relatia cu prietenii, ori cu colegii de munca, astrele va sfatuiesc sa fiti voi cei care fac primul pas catre impacare.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Taur

Taurii au nevoie de putina liniste, putina relaxare, ca sa isi puna in ordine niste ganduri, niste idei de viitor.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Gemeni

Toata atentia Gemenilor ar putea fi captata de o prezenta noua in viata lor, cineva care i-a pus pe ganduri inca de la prima vedere.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Rac

Racii pot trai o dezamagire, din cauza ca un eveniment pe care l-au asteptat si pe care poate chiar ei l-au organizat a iesit sub asteptarile lor.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Leu

Cum semnele de foc au parte de trairi intense zilele acestea, nici Leii nu sunt scutiti. Relatia cu partenerul de viata poate cunoaste imbunatatirea de care chiar era nevoie.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Fecioară

Fecioarele au parte de o zi in care toate par sa mearga snur, indiferent de ce ar face, in special in a obtine niste beneficii.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Balanţă

Balanţele sunt tentate sa faca atat de multe planuri de viitor si sa uite de prezent. Sunt putin reci, putin distanti de persoana iubita.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Scorpion

Nevoia de afectiune a Scorpionilor ii poate face sa inteleaga gresit niste simple complimente si sa aiba parte de situatii stanjenitoare.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Săgetător

Cineva le cere Săgetătorilor sa isi tempereze starea agitata, sa trateze lucrurile cu mai mult calm, mai multa rabdare, insa sfaturile pentru acesti nativi pot fi inutile.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Capricorn

Pe Capricornii ii framanta o problema in relatia cu un prieten. Daca veti sta sa analizati situatia, veti vedea ca rezolvarea vine de undeva din trecut.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii pot fi pusi in fata unei decizii destul de importante, care sa nu aiba impact doar asupra lor, ci si in vietile celorlalti, asa ca. multa responsabilitate in ceea ce hotarati astazi.

Horoscop dragoste 21 mai 2019 Peşti

Daca nu invata ca nu vor primi de la toti din jur ceea ce ofera, Peştii pot avea de suferit si asta numai din cauza asteptarior lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 21 mai 2019. Fecioarele au parte de o zi perfectă