Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 23 mai 2019. Racii sunt sfătuiţi să fie mai răbdători

Horoscop dragoste 23 mai 2019. Astrologii vin cu veşti bune pentru nativi astăzi. Se înfiripă o poveste de dragoste, aveţi noroc de prieteni, dar nici în afaceri nu vă stă prea rău.

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 08:44

Vezi și

Horoscop dragoste 23 mai 2019. Astrologii vin cu veşti bune pentru nativi astăzi. Se înfiripă o poveste de dragoste, aveţi noroc de prieteni, dar nici în afaceri nu vă stă prea rău.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Berbec

Berbecii ar face bine sa isi vada si de sanatate, pentru ca stresul si eforturile recente incep sa isi spuna cuvantul.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Taur

Dragostea pluteste astazi in aur pentru Tauri! Nativii care au deja o relatie ar putea trece la urmatorul pas dar nici cei singuri nu sunt neglijati de Cupidon.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Gemeni

Gemenii parca au parte de o zi prea linitita fata de cum sunt ei obisnuiti. Ceva li se pare suspect si ar putea fi linistea dinaintea unei furtuni.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Rac

Nativii Rac sunt sfatuiti sa fie mai rabdatori cu cei din jur, pentru ca au devenit foarte aspri cu cei iubiti, iar asta le poate distruge relatiile.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Leu

Urcusuri si coborasuri in dragoste pentru Lei. Relatia lor sta pe un nor linistit, insa riscul de furtuna este oricand gata sa apara.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Fecioară

O veste uriasa i-ar putea bucura pe nativii Fecioară. Este vorba de o reusita foarte mare, un succes pe care l-au asteptat foarte multa vreme.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Balanţă

Balanţele sunt sfatuite sa dea mai multa importanta detaliilor, gesturilor in diverse discutii pe care le poarta astazi, pentru ca acestea tradeaza cel mai bine intentiile celor din jur.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Scorpion

Scorpionii ar putea fi pusi in fata unei alegeri foarte dificile astazi. Putem vorbi chiar de un triunghi amoros.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Săgetător

Nativii Săgetător se bucura de cateva zile linistite in plan sentimental, parca lucrurile incep sa se aseze, insa nu stim pentru cat de mult timp.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Capricorn

O schimbare de planuri de ultim moment le da ziua peste cap Capricornilor, insa se pot trezi intr-o situatie care sa nu le displaca deloc.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii se pot grabi cu o decizie, cu o discutie, cu un plan, lasandu-se dusi de val. Astrele va recomanda putin mai multa responsabilitate.

Horoscop dragoste 23 mai 2019 Peşti

Peştii pot fi coplesiti de prezenta unei persoane in viata lor, incat sa ajunga sa o evite. desi nu isi doresc asta. Poate fi vorba si de cineva din trecutul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 23 mai 2019. Racii sunt sfătuiţi să fie mai răbdători