Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 29 martie 2019. Emoţii, contraste şi multă încărcătură sufletească

Horoscop dragoste 29 martie 2019. Tensiuni, conflicte, probleme la serviciu? Le veţi putea rezolva pe toate cu multă comunicare, răbdare şi tact. 

de Redactia Observator

la 29.03.2019, 07:48

Vezi și

Horoscop dragoste 29 martie 2019. Tensiuni, conflicte, probleme la serviciu? Le veţi putea rezolva pe toate cu multă comunicare, răbdare şi tact. 

Fiţi sinceri cu voi şi doar aşa veţi reuşi să atingeţi succesul.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Berbec

O zi excelenta pentru Berbeci... asta numai daca nu isi baga nasul unde nu le fierbe oala! Li se recomanda sa stea departe de conflictele care nu ii privesc direct.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Taur

Emotii, contraste si multa incarcatura sufleteasca pentru Tauri astazi. Pot trece foarte usor de la o stare la alta, in asteptarea unui raspuns care ii tine ca pe jar.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Gemeni

Gemenii sunt putin alintati, cauta rasfat din partea persoanei iubite si atentie de la cei din jur si se pot alege chiar cu un cadou astazi.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Rac

Planurile de vacanta depanatul amintirilor si discutiile despre ce v-a adus impreuna sunt idei nemaipomenite, dragi Racii, pentru a va recapata armonia in cuplu.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Leu

Leii se pot simti raniti ca un prieten apropiat pare ca e... invidios pe succesul lor, chiar si pe relatia amoroasa. 

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Fecioară

Fecioarele au... o greutate pe suflet insa nu vor nicicum sa se deschida in fata cuiva, asa ca prefera mai degraba sa transmita semnale ca... nu sunt in apele lor.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Balanţă

Balanţele pot relua fie o legatura de prietenie care s-a raci in timp, fie... sunt rascoliti de niste sentimente mai vechi pentru cineva din trecut.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Scorpion

Scorpionii nu sunt cele mai comunicative persoane astazi, prefera sa isi petreaca timpul singur si au noroc sa aiba alaturi oameni care... sa le inteleaga toanele.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii se bucura de un eveniment mult asteptat in viata lor: cunosc pe cineva, sau un prieten se casatoresti ori vine un copil pe lume, e vorba de ceva cu multa incarcatura emotionala.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Capricorn

Capricornii sunt hotarati sa iasa din rutina si sa incerce lucruri noi. Si nu puteau asi un moment mai bun pentru o mica doza de nebunie.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Vărsător

Vărsătorii se pot simti coplesiti de povestile cuiva apropiat lor. Simt nevoia de timp doar pentru ei, sa se gandeasca numai la ce le este pe plac.

Horoscop dragoste 29 martie 2019 Peşti

Peştii, in schimb, sunt umarul de sprijin al cuiva drag intr-o probleme delicata pe care acesta o traverseaza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 29 martie 2019. Emoţii, contraste şi multă încărcătură sufletească