Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2022 Săgetător. Cum, poţi să îţi stăpâneşti excesele

Te bucuri de o atitudine nouă pe măsură ce luna februarie începe, datorită Lunii Noi din 1 februarie. Această energie este foarte intelectuală și provoacă gândirea, te poate tenta să te întorci la școală sau să te gândești la statutul tău profesional.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 15:59

Horoscop februarie 2022 Săgetător
Horoscop februarie 2022 Săgetător - Shutterstock

Horoscop bani februarie 2022 Săgetător

Câteva zile mai târziu, Mercur se întoarce în mers direct în casa banilor, ceea ce oferă o atmosferă utilă pentru a-ți rezolva problemele financiare. Fă un pas înapoi față de orice cheltuieli emoționale și folosește obiectivitatea lui Mercur pentru a-ți stăpâni excesele.

Când Mercur își schimbă zodia pe 14 februarie, vei avea parte de câteva săptămâni intens aglomerate. Așteaptă-te ca lista de activități să crească pe zi ce trece: nu numai că va trebui să te ocupi de propria muncă, treburi și comisioane, dar vei avea și responsabilitățile altcuiva.

Horoscop dragoste februarie 2022 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Aceasta nu este neapărat o problemă pentru tine, deoarece îți place să fii ocupat, dar fii conștient de faptul că, până la Luna Plină din 16 februarie, s-ar putea să începi să te simți nerăbdător și frustrat de oamenii care nu te ajută. Luna Plină este un moment bun pentru a verifica detaliile cu privire la orice proiecte importante, deoarece cineva poate să fi făcut o greșeală.

După ce a petrecut o mare parte a lunii cu puțin timp de gândire, darămite de relaxare, o schimbare de ritm se petrece când Soarele va schimba și el zodia pe 18 februarie. În această ultimă parte a lunii, poți petrece mai mult timp acasă și mai puțin timp grăbindu-te. Este un moment foarte bun pentru întărirea legăturilor familiale și ar putea exista și câteva vești fericite în familie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2022 Săgetător. Cum, poţi să îţi stăpâneşti excesele