Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Fecioară august 2024

Luna Nouă în Leu activează zona care ține de introspecție și dezvoltare personală. Acesta este un moment ideal pentru a lua o pauză de la agitația cotidiană și pentru a reflecta asupra nevoilor tale interioare și asupra obiectivelor personale.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 13:14

- Shutterstock

Începând cu 5 august, Venus îți luminează casa personalității și a imaginii de sine. Această influență te va ajuta să te simți mai încrezător și mai atrăgător. Tot pe 5 august, Mercur începe retrogradarea în aceeași zonă, ceea ce poate aduce unele neînțelegeri sau revizuiri necesare în ceea ce privește imaginea ta și modul în care te exprimi.

Pe 15 august, Mercur retrograd se întoarce în sectorul introspecției și al subconștientului, sugerând că este momentul să analizezi și să rezolvi problemele nerezolvate. Este un moment bun pentru a-ți reevaluare rutina zilnică și pentru a face schimbări care să-ți îmbunătățească starea de bine fizică și mentală. În final, pe 29 august, Venus se mută în Balanță, influențând zona resurselor și a veniturilor.

BANI: În august, Venus în tranzit în Fecioară îți oferă șanse de îmbunătățire a situației tale financiare și de atragere a resurselor. Este momentul să investești în tine și în dezvoltarea personală, care îți poate aduce beneficii pe termen lung. Pe 29 august, când Venus trece în Balanță, vei simți o energie pozitivă în gestionarea banilor și a bunurilor personale. Poate fi o perioadă propice pentru renegocierea unor contracte, pentru atragerea de venituri suplimentare sau pentru gestionarea eficientă a bugetului.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: În dragoste, Venus în Fecioară, începută pe 5 august, aduce o notă de delicatețe și rafinament în relații. Vei fi mai atent la nevoile partenerului și vei căuta să îmbunătățești comunicarea și înțelegerea reciprocă. Pe 19 august, Luna Plină în Leu poate aduce la suprafață sentimente și emoții legate de relații, oferindu-ți oportunitatea de a face schimbări care să îți îmbunătățească viața sentimentală. În ultimele zile ale lunii, când Venus va fi în Balanță, vei găsi o mai bună armonie și echilibru în relații, ceea ce îți va aduce mai multă satisfacție și fericire în plan amoros.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop Fecioară august 2024