Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Rac. Oportunități în carieră și provocări în dragoste

Horoscop martie 2021 Rac. Luna Martie îi provoacă pe raci să ia decizii practice când vine vorba de viața profesională, chiar dacă asta înseamnă să pună pe locul doi relațiile amoroase și cele de familie.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.02.2021, 11:34

Horoscop martie 2021 Rac
Horoscop martie 2021 Rac - istockphoto.com
  • Martie 2021 e o lună încărcată de provocări pe plan sentimental.
  • Vei primi ajutor și sprijin din partea familiei în viața ta profesională.

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

Pe raci îi caracterizează mentalitatea învingătorului, iar asta îi ajută să rămână fidel unui stil de viață autentic, să fie un spirit liber și să trăiască fericiți în lumea pe care și-o creionează. 

Cu toate acestea, martie 2021 nu este lipsită de provocări, mai ales pe plan sentimental. Vei obține oportunități de călătorie pentru munca ta, ceea ce te va ține extrem de ocupat și îți va aduce succes pe termen lung. 

Însă toate reușitele de natură profesională se vor resimți în viața personală, care va cădea pe locul doi. Legătura cu cei dragi se va îmbunătăți în a doua jumătate a lunii martie. Cu toate acestea, cuplurile se pot confrunta cu unele conflicte, dar vor putea rezolva toate problemele dacă înțeleg nevoia unor compromisuri.

Horoscop bani martie 2021 Rac

Luna martie 2021 aduce oportunități de schimbare a locului de muncă sau de călătorii frecvente. Ascendentul în Casa a patra, la începutul lunii, te va face posesiv cu privire la munca ta. Lucrurile se îmbunătățesc treptat în următoarele săptămâni când, odată cu trecerea Lunii la diferite case, te vei deplasa mai mult pentru muncă și micile plăceri.

Vei avea un program agitat și vei fi prea ocupat în demersurile tale. Dacă te-ai gândit să începi propria afacere, acum ar trebui să faci ceva în sensul asta, deoarece vei beneficia de rezultate favorabile.

Vei primi ajutor și sprijin din partea familiei tale, în special din partea fraților tăi, în viața ta profesională. Venus în Casa a zecea este un semn materialist care va aduce rezultatul pozitiv al eforturilor voastre.

Cei care conduc firme de parteneriat vor avea unele suișuri și coborâșuri în afacerea lor, cu toate acestea, dacă munca ta este bazată pe cercetare, atunci vei avea o lună înfloritoare.

Aspectele financiare ale cancerului arată favorabil în această lună. Toate eforturile depuse în extinderea afacerii tale, ori munca asiduă depusă la serviciu îți vor aduce câștiguri însemnate și te vei bucura de banii câștigați pe drept.

Unii dintre raci iau decizia să își convertească hobby-urile și pasiunile în profesie în această fază și vor câștiga bani frumoși din asta. 

Mare atenție, ar putea exista unele cheltuieli nedorite din cauza unor situații de urgență, în următoare. Te sfătuim să nu te lași tentat de câștigurile ce pot fi obținute din speculații sau afaceri ilegale. Soarele, care este cel de-al doilea semn al tău, va trece prin Casa a noua în cursul lunii următoare, ceea ce va aduce abundență în finanțe.

Puteți câștiga de pe urma unei proprietăți sau puteți primi un cadou de la părinți.

Horoscop sănătate martie 2021 Rac

Sănătatea nativilor din Rac va fi slabă în luna martie. Vei fi predispus la alergii sezoniere, febră și icter.

Luna Martie va fi una stresantă și ai putea să ai o stare de slăbiciune. Te vei simți împovărat și vei avea tendințe depresive, motiv pentru care ți se recomandă să-ți păstrezi calmul și să îți relaxezi mintea.

Nu ar fi rău să faci mai multă mișcare în perioada asta. Poți începe cu o plimbare prin parc, în fiecare dimineață. Așa îți vei păstra atât condiția fizică, cât și cea mentală, căci plimbarea în aer liber îți va relaxa mintea.

Mercur în Casa a șaptea poate însemna că te vei confrunta cu alergii, erupții cutanate și senzație de furnicături în picioare. Cei care sunt diabetici ar trebui să nu rateze niciun control la medic și să respecte cu sfințenie regimul.

Luna martie nu este favorabilă sănătății racilor, dar dacă vă gestionați stilul de viață prin introducerea regulată a exercițiilor fizice și a consumului de alimente sănătoase, vă veți putea menține sănătos și veți putea face față bolilor și preocupărilor minore.

Horoscop dragoste martie 2021 Rac

Viața amoroasă a Racilor se va confrunta cu unele provocări în această lună, în special din cauza pierderii interesului față de anumite persoane. Te vei simți pierdut și nu vei putea oferi confortul și atenția necesare partenerului tău.

În ciuda tuturor problemelor, știi că nu este cazul să iei decizii definitive în această privință. Prin urmare, nu te vei îndepărta de partener și nici nu ești dispus să renunți la relație.

Cuplurile căsătorite vor avea parte de căldură și respect reciproc în această perioadă. Nu e exclus să apară mici discuții și neînțelegeri cu soțul/soția, însă ele se vor stinge rapid, căci amândoi sunteți dispuși să ajungeți la un punct comun și să vă respectați reciproc alegerile făcute.

Începutul lunii Martie vine cu o perioadă destul de grea pentru cupluri. Mercur în Casa căsătoriei tale la începutul lunii, poate aduce câteva zile de separare, după ce unul dintre parteneri va fi nevoit să călătorească în alt loc pentru muncă, ori angajamente personale. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Rac. Oportunități în carieră și provocări în dragoste