Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2020 Berbec. Planuri de viitor şi o surpriză în dragoste

Horoscop noiembrie 2020 Berbec. Astrologii întrevăd o perioadă bună pentru luarea deciziilor, atât în plan personal, cât şi emoţional.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.10.2020, 18:42

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii noiembrie 2020 vine cu veşti bune pentru Berbeci - iStock | Getty Images
  • Puteţi observa o schimbare la partenerul de cuplu.
  • Vor apărea mici conflicte, fie la muncă, fie în familie.

„Compromis” nu este cuvântul vostru preferat, dar veţi avea nevoie de el când Mercur va intra în semnul Balanţei pe 3 noiembrie. Încercaţi să găsiţi o cale de mijloc oricum ar fi. Ulterior, începând cu data de 9 noiembrie, astrologii vă încurajează să vă simţiţi liberi, să vă exploraţi intimitatea emoţională cu partenerul de cuplu ( dacă aveţi o relaţie amoroasă) ori cu voi înşivă, în cazul în care nu aveţi un partener stabil.

Pasiunea, tensiunea sexuală şi chimia vor fi simţite în prezenţa anumitor persoane, în diferite conjuncturi, dar important este ca voi să înţelegeţi exact cum trebuie să acţionaţi şu cum trebuie să vă comportaţi în aceste momente. Dacă sunteţi atraşi de o anumită persoană, aveţi curajul de a face un prim pas, de a trage voi sforile iubirii. Daţi dovadă de mister, iar romantismul aproape electrizant vă va asigura locul pe care vi-l doriţi, mai ales în plan sentimental.

Este o perioadă foarte bună pentru a lua decizii, mai ales la serviciu, dar şi în viaţa personală şi de a începe noi proiecte. Vă veţi simţi mai mult decât pregătiţi pentru a face un nou pas în viaţă. Totuşi, nu vă grăbiţi, impulsivitatea s-ar putea să nu vă ajute atât cât v-aţi fi imaginat.

Horoscop dragoste noiembrie 2020 Berbec

Ați încercat să ajungeți la un consens cu partenerul vostru în ultima vreme, dar fără noroc? Ba mai mult, aţi trimis diferite semnale, mesaje de dragoste, dar aţi rămas fără un răspuns? Ei bine, din fericire, luna noiembrie aduce veşti bune pentru nativii zodiei Berbec în această direcţie.

Chiar de la începutul lunii s-ar putea să observaţi o schimbare, comunicarea directă devenind un plus în relaţia voastră amoroasă ori în discuţiile cu acea persoană specială faţă de care nutriţi sentimente puternice.

Marte, liderul vostru vă va oferi protecţie, iar începând cu jumătatea lunii noiembrie veţi simţi o linişte şi o siguranţă referitoare la destinaţia către care vă îndreptaţi. S-ar putea să fiţi extrem de interesaţi de „aspectul fizic” al iubirii, de aparenţe, însă trebuie să învăţaţi să nu mai neglijaţi şi emoţiile partenerului/partenerei, gândurile, frustrările, ideile ori aşteptările acestuia/acesteia. Dacă puneţi energia egoistă mai presus de altruism, generozitate, exact acelaşi lucru veţi observa la schimb.

Dacă aveţi planuri de natură romantică (poate o excursie ori o cină la lumina lumânării) ar fi momentul să le puneţi în aplicare. Dacă aveţi un partener stabil atunci surpriza va fi categoric una plăcută, iar dacă vă propuneţi să cuceriţi o persoană specială, ar fi ocazia perfectă pentru a o surprinde.

În această perioadă veţi căuta persoane care să vă stimuleze mintea şi alături de care să puteţi purta diferite conversaţii, lungi, interesante, să puteţi dezbate fel şi fel de teme, fără să vă fie teamă să vă deschideţi sufletul. Vestea bună este că sunteţi foarte aproape, ori poate aţi găsit deja această persoană, trebuie doar să aveţi curaj.

Horoscop bani noiembrie 2020 Berbec

Bine ați venit la o nouă lună plină de surprize, dragi Berbeci! Această perioadă vine cu veşti foarte bune pentru voi, odată cu retragerea Mercurului din retrograd în data de 3 noiembrie. Dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă, ei bine, acum este momentul să acţionaţi în acest sens. Orice ofertă care ar putea părea neconvenţională, care v-ar putea scoate din zona voastră de confort poate fi biletul vostru căte o nouă experienţă remarcabilă din punct de vedere profesional.

Acest lucru este valabil mai ales pentru că luna noiembrie aduce multe oportunităţi profesionale pentru voi. Cu siguranţă însă trebuie să fiţi precauţi şi inteligenţi. O tranzacție financiară vă poate aduce beneficii în timp ce Mercur vă reintroduce casa a opta și semnul intens al Scorpionului pe 10 noiembrie. Luna aceasta, dorința dvs. de succes va fi ca nici una.

În ziua a 12-a din luna noiembrie, puteți deschide multe uși cu conjuncția lui Jupiter și Pluto în casa a zecea a scopului vieții și accesul publicului, ducându-vă înapoi la acele energii din lunile aprilie și iunie. Acum este timpul să lăsați aceste decizii majore să vă ducă la un alt nivel pe parcursul carierei voastre. Pe scurt, la jumătatea lunii noiembrie aveţi ocazia de a vă folosi de tehnici din trecut pentru a vă deschide „uşi”, apelând la diferite oportunităţi în prezent.

Planeta Marte se va apropia de semnul Berbecului în jurul perioadei de 13 noiembrie, lucru care vă va oferi bunădispoziţie şi curaj nemăsurat pentru a lua decizii importante în afaceri. Veţi înţelege care este cea mai bună modalitate pentru a aborda diferiţi potenţiali clienţi ori parteneri de afaceri şi veţi putea pune bazele drumului spre succes.

Finalul lunii aduce o uriaşă eclipă penumbrală de lună plină, în semnul zodiei Gemeni, fapt care va îmbunătăţi comunicarea în plan profesional. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2020 Berbec. Planuri de viitor şi o surpriză în dragoste