Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2020 Gemeni. Comunicare eficientă şi o persoană specială

Horoscop noiembrie 2020 Gemeni. Astrologii au veşti bune atât în dragoste, cât şi în plan financiar. Veţi simţi nevoia să comunicaţi din nou, să ieşiţi din sfera voastră de confort şi să încercaţi lucruri noi. Veţi observa o schimbare benefică psihicului vostru în această perioadă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.10.2020, 18:40

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii noiembrie 2020 vine cu veşti bune în dragoste pentru Gemeni - Profimedia
  • Sunt şanse mari să întâlniţi pe cineva special.
  • Există posibilitatea de a vă implica în proiecte importante la serviciu.

Mercurul, liderul zodiacal al Gemenilor iese în sfârşit din ciclul său retrograd în data de 3 noiembrie. Orice senzaţie de nelinişte pe care aţi avut-o până acum se va evapora odată cu intrarea în luna noiembrie. 

Sunteți unii dintre cei mai buni comunicatori ai zodiacului și, deși veți încerca să vă mențineți dezbaterile cât mai deschise, vă puteți aștepta să vă confruntați cu niște oameni destul de îngustați la minte în perioada aceasta. Fiţi răbdători şi înţelegători, astrologii vă recomandă să evitaţi conflictele.

Aţi putea afla un secret, fie legat de zona iubirii ori a finanţelor, dar este important să nu împărtăşiţi informaţia cu nimeni altcineva acum. Gurile rele vor încerca să vă tragă înapoi, să vă pună piedici în calea succesului, dar veţi avea forţa necesară să înlăturaţi orice obstacol. Este o perioadă benefică din toate punctele de vedere pentru voi.

Poate fi un moment bun pentru a vă vindeca diferite răni lăsate deschise, de a vă împăca cu acei oameni care v-au rănit în trecut şi pentru a oferi o nouă şansă celor care merită cu adevărat să facă parte din viaţa voastră.

Horoscop dragoste noiembrie 2020 Gemeni

V-a fost greu să comunicaţi cu adevărat în ultima vreme? Mercurul iese din retrograd pe 3 noiembrie, motiv pentru care la scurt timp veţi observa că, din punct de vedere sentimental, veţi deveni mai norocoşi. Aceste ultime săptătămâni au fost mai dificile pentru viaţa voastră amoroasă, însă acum vă veţi întoarce în acţiune.

Este o perioadă benefică pentru a acţiona, însă ar trebui să fiţi cu ochii în patru. Ar putea exista persoane care vor încerca să vă pună piedici, s-ar putea preface apropiaţi vouă pentru a vă asculta ideile, secretele, pentru a vă lăsa să vă deschideţi îndeajuns de mult încât să obţină armele potrivite pentru a lupta contra voastră pentru inima unei persoane. Astrologii vă sfătuiesc din acest motiv să aveţi mare grijă cui vă destăinuiţi.

Mercurul, conducătorul sferei voastre zodiacale, părăseşte Balanţa şi se apropie din nou de Scorpion în data de 10 noiembrie. Stările voastre de gelozie ar putea scăpa de sub control în acest timp şi s-ar putea să deveniţi puţin controlaţi de emoţii, dar nu trebuie să lăsaţi stările obsesive să vă domine în calea găsirii fericirii.

Veţi simţi o uşoare apăsare din punct de vedere emoţional, aţi putea trece de la o extremă la alta, însă lucrurile se vor aşeza uşor uşor. Sunt şanse măricele să întâlniţi pe cineva special în caul în care nu aveţi deja un partener stabil. Dacă aveţi deja o relaţie, indicat ar fi să evitaţi conflictele ori situaţiile tensionate.

Horoscop bani noiembrie 2020 Gemeni

Vă puteţi bucura de această perioadă, dragi Gemeni. Există multe planuri puse în joc pentru cariera voastră, dar necesită o gândire atentă. Nu uitaţi să vă menţineţi poziţia şi să spuneţi adevărul indiferent de situaţie.

Pe 3 noiembrie, planeta voastră de origine, Mercur, se va îndrepta spre Balanţă. Deciziile voastre vor fi echilibrate, iar analiza afacerilor va fi făcută cu ochi limpezi. Practic veţi şti despre ce este vorba şi veţi acţiona în consecinţă, fără alte temeri ori frământări. Verificaţi-vă emailurile cât mai des, există posibilitatea de a primi diferite oferte de muncă ori pentru a vă implica în proiecte importante la serviciu.

Marea aliniere a lui Jupiter și Pluto în semnul autoritar al Capricornului din 12 noiembrie va face orice posibil dacă veţi continua să luptaţi pentru a vă îndeplini visul. Sunt şanse mari să obţineţi o moştenire de familie ori să primiţi o propunere de nerefuzat la locul de muncă. Gândiţi-vă bine şi acţionaţi cu mult curaj.

Va exista un element de încredere necesar pe măsură ce înaintaţi spre necunoscut, dar nu vă temeţi, o persoană specială vă va fi alături în tot acest timp. Fie un prieten apropiat, o rudă ori chiar partenerul din viaţa amoroasă, cert este că nu sunteţi singuri!

Luna se închide cu o schimbare uriașă pentru voi, deoarece eclipsa de lună apare în semnul Gemenilor pe 30 noiembrie. Este o șansă care apare o dată în viaţă așa că nu vă temeţi să luaţi acea decizie importantă, faceţi ceea ce vă doriţi cu adevărat. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2020 Gemeni. Comunicare eficientă şi o persoană specială