Antena Meniu Search
x

Horoscop Peşti mai 2024. Surprize în dragoste şi o nevoie de schimbare

Horoscop Peşti mai 2024. Retrogradarea lui Pluto începând cu 2 mai te va determina să te reevaluezi și să îți analizezi profund emoțiile și motivele din spatele acțiunilor tale.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 14:03

- Shutterstock

Luna Nouă în Taur de pe 8 mai îți va oferi oportunitatea de a-ți seta noi intenții legate de bunăstarea ta și de stabilirea unor baze solide în viață. Trecerea lui Mercur în Taur pe 15 mai îți va aduce claritate mentală și abilitatea de a comunica eficient cu cei din jur. Luna Plină în Săgetător de pe 23 mai te va confrunta cu aspecte spirituale și filosofice ale vieții tale. Venus și Jupiter trec în Gemeni pe 23 și, respectiv, 25 mai, aducând o notă de optimism și expansiune în relațiile tale sociale și în modul în care îți exprimi afecțiunea.

BANI: Retrogradarea lui Pluto îți poate aduce schimbări și restructurări în modul în care îți gestionezi finanțele și în modul în care îți percepi valorile personale. Luna Nouă în Taur de pe 8 mai îți oferă oportunitatea de a-ți seta noi obiective financiare și de a-ți concentra eforturile în direcția dorită. Trecerea lui Mercur în Taur pe 15 mai îți va aduce claritate mentală și abilitatea de a lua decizii financiare înțelepte. Cu toate acestea, este important să fii prudent și să eviți riscurile mari, mai ales odată cu trecerea lui Jupiter în Gemeni pe 25 mai.

DRAGOSTE: Luna Nouă în Taur de pe 8 mai îți oferă oportunitatea de a-ți clarifica nevoile și de a-ți exprima afecțiunea în mod autentic și stabil. Trecerea lui Venus în Gemeni pe 23 mai îți va aduce o atmosferă jucăușe și socială în relațiile tale, iar odată cu trecerea lui Jupiter în aceeași zodie pe 25 mai, vei simți o expansiune a optimismului și a generozității în cadrul relațiilor tale romantice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Horoscop » Horoscop Peşti mai 2024. Surprize în dragoste şi o nevoie de schimbare