Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021. Astrologii prevăd o perioadă stresantă pentru nativii zodiei Berbec, aceştia fiind predispuşi să observe numai partea goală a paharului. Urmează câteva zile presărate cu certuri şi conflicte minore, dar care pot fi depăşite cu calm şi o atitudine pozitivă.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 22:53

Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 pentru zodia Berbec
Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 pentru zodia Berbec - Profimedia

Săptămâna aceasta, nativii zodiei Berbec sunt extrem de încrezători în forţele proprii. O astfel de atitudine, dusă la extrem, i-ar putea îndepărta însă pe cei din jur. Sunteţi extrem de preocupaţi de unele probleme personale şi tindeţi să nu mai vedeţi dincolo de zidurile pe care singuri le-aţi ridicat în jurul vostru. Astrologii recomandă să aveţi grijă ca ceea ce le cereţi persoanelor din jur să fie rezonabil, fără să începeţi conflicte inutile pe care poate le veţi regreta mai târziu. Nu uitaţi să vă purtaţi cu ceilalţi aşa cum v-ar plăcea, la rândul vostru, să fiţi trataţi.

Horoscop dragoste săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 Berbec 

Apar tensiuni şi în relaţia cu partenerul sau partenera, mai ales că Berbecii se simt mai vulnerabili decât de obicei. Încercaţi să evitaţi certurile şi să vorbiţi deschis despre emoţiile şi nemulţumirile voastre, fără a răni sentimentele persoanei iubite. În plus, nu uitaţi să ascultaţi şi ce are de spus interlocutorul, pentru a vedea imaginea de ansamblu şi a găsi împreună o soluţie. Pentru nativii care nu sunt în prezent implicaţi într-o relaţie, lucrurile nu par să se schimbe prea curând: iubirea nu este tocmai o prioritate săptămâna aceasta, aşa că mai bine v-aţi concentra asupra lucrurilor care vă apasă pe suflet.

Horoscop bani săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 Berbec 

Pe acelaşi subiect

Pentru zodia Berbec, situaţia nu este roz nici pe plan profesional. Atitudinea uşor agresivă, influenţată de astre, nu e privită cu ochi buni de colegii de muncă, iar acest lucru ar putea fi taxat. Pentru a restabili echilibrul, astrologii recomandă să vă luaţi câteva momente de linişte şi să vă gândiţi că, uneori, încăpăţânarea poate face mai mult rău decât bine. Acelaşi lucru, spus într-o manieră mai diplomată, poate aduce cu sine şi norocul la bani, cât şi aprecierea celor din jur.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 pentru zodia Berbec