Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021. Astrologii desluşesc două direcţii importante care vor da tonul acestei săptămâni. Pe de-o parte, aveţi noroc în tot ce întreprindeţi, dar cu o condiţie: nu vă lăsaţi atraşi în certuri care nu-şi au rostul, doar de dragul de a avea ultimul cuvânt.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 22:53

Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 pentru zodia Taur
Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 pentru zodia Taur - Profimedia

Săptămâna aceasta, nimic nu vă stă în cale. Sunteţi energici, productivi şi aveţi succes în tot ce vă propuneţi. Totuşi, astrologii recomandă să fiţi atenţi la modul în care vă exprimaţi, pentru a nu îi deranja, fără să vreţi, pe cei din jur. Feriţi-vă să vă aruncaţi în mijlocul conflictelor, pentru a nu atrage energii negative, şi nu uitaţi că o vorbă bună vă poate aduce mult mai aproape de un obiectiv important.

Horoscop dragoste săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 Taur

În relaţia cu persoana iubită, orgoliile pot destrăma rezultatul unei lungi perioade în care aţi construit, cărămidă peste cărămidă, fundaţia încrederii în culpu. Aţi putea fi mai impulsivi decât în mod obişnuit, folosind cuvintele pe post de arme împotriva partenerului sau partenerei. Cel mai bine ar fi să vă stăpâniţi emoţiile şi să căutaţi o cale de comunicare prin care să restabiliţi armonia. Cât despre nativii care sunt în căutarea iubirii, săgeata lui Cupidon i-ar putea lovi când se aşteaptă cel mai puţin. Fiţi atenţi la cei din jur şi la semnalele care ar putea trăda sentimente mult mai profunde decât aţi fi crezut.

Horoscop bani săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Rezultatele apar în urma unui efort susţinut, aşa că nu vă puteţi aştepta ca banii să pice din cer. Dacă sunteţi tentaţi să vă plângeţi că nu aveţi noroc, mai bine vă folosiţi energia în mod constructiv. Puneţi la cale un plan concret, calculat, prin care aţi putea echilibra bugetul familiei. Astrele vă susţin, săptămâna aceasta, dar succesul vine pe măsură ce vă implicaţi activ în proiectul respectiv. De altfel, spre finalul săptămânii vă aşteaptă şi relaxarea binemeritată, poate chiar o vacanţă neaşteptată. 

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 pentru zodia Taur