Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 Scorpion

Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 Scorpion. Scorpionii vor avea parte de o săptămână cel puțin interesantă. Este momentul potrivit pentru a da frâu liber instinctelor, de a face ceea ce până acum părea a fi imposibil. De ce? Pentru că, cel mai probabil, va funcționa.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 22:59

zodia Scorpion
Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 Scorpion - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Nu este o perioadă deloc rea pentru nativii din zodia Scorpion. Oportunități par a fi la tot pasul, dar depinde doar de nativii din această zodie pentru a le prinde din zbor. Ce înseamnă asta? Că trebuie ca Scorpionii să stea cu ochii în patru, să fie mereu atenți și să nu refuze nicio ieșire, pentru că nu se știe niciodată de unde va sări iepurele. 

Horoscop bani octombrie 2021 Scorpion

Banii sunt acolo, pentru cei din Scorpion, dar asta necesită multă atenție. Nu este exclus ca un hobby ce te pasionează să fie chiar sursa unei mici afaceri, din care ai putea obține atât venituri financiare cât și plăcere. Nu trebuie să mergi pe drumuri pe care nu le cunoști și nu le placi. Este recomandat să îți analizezi atuurile, să afli unde ești bun și eficient și să încerci să faci bani din asta. E suficient. 

Horoscop dragoste octombrie 2021 Scorpion

Pe acelaşi subiect

Se recomandă curaj în dragoste. Singura oportunitate pierdută complet este cea pe care nu o iei niciodată în seamă. Unde nu mergi nu vei ajunge. Încearcă să te faci deschis la noi provocări, să ieși din zona ta de confort și să înțelegi de ce anume ai nevoie. Poate că este afecțiune, o iubire pasională sau o relație stabilă și ceva mai clasică. Însă depinde doar de tine să afli încotro vrei să mergi. Și nu e o glumă - orice decizie îți poate schimba destinul.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Scorpion

Este posibil ca starea ta de sănătate să nu fie tocmai cea mai bună. Însă este foarte posibil ca motivele tale de îngrijorare să fie doar un exercițiu al unei minți prea preocupate de viitor și de potențialele scenarii rele. Încearcă să-ți asculți instinctele, nu te vor minți niciodată. Sunt cel mai bun prieten al tău și au fost mereu.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 4 octombrie - 10 octombrie 2021 Scorpion