Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămâna Scorpion 26 august - 1 septembrie

Horoscop săptămâna Scorpion 26 august - 1 septembrie. Miercuri, opoziția dintre Venus și Neptun poate crea confuzie sau iluzii legate de carieră sau imaginea ta publică.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 12:38

Horoscop săptămâna Scorpion 26 august - 1 septembrie Horoscop săptămâna Scorpion 26 august - 1 septembrie - Profimedia

În aceeași zi, Mercur își încheie retrogradarea în Leu, ceea ce aduce claritate și o nouă perspectivă asupra unor situații care au fost neclare în ultima perioadă. Joi, Venus intră în Balanță, influențându-ți zona spirituală și a subconștientului. Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra relații și pentru a face pace cu trecutul.

Duminică, Uranus începe retrogradarea în Taur, aducând schimbări neprevăzute în relațiile personale sau în parteneriate. Aceste schimbări te pot lua prin surprindere, dar sunt menite să îți ofere lecții valoroase despre flexibilitate și adaptabilitate.

Previziuni astrale Scorpion

Articolul continuă după reclamă

BANI: Săptămâna aceasta s-ar putea să simți o dorință de a-ți redefinești obiectivele profesionale. Venus în opoziție cu Neptun te poate face să te îndoiești de drumul pe care l-ai ales, dar odată cu încheierea retrogradării lui Mercur, vei avea mai multă claritate și vei putea să iei decizii mai informate. Fii atent la tentația de a investi în proiecte care par prea frumoase pentru a fi adevărate.

DRAGOSTE: Dacă ești într-o relație, acest tranzit ar putea scoate la suprafață tensiuni ascunse, necesitând o abordare calmă și deschisă. În cazul în care ești singur, s-ar putea să ai parte de întâlniri surprinzătoare sau să reevaluezi ce îți dorești de la un partener. Venus în Balanță te îndeamnă să cauți liniștea interioară și să te reconectezi cu tine însuți înainte de a face schimbări majore în viața amoroasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna Scorpion 26 august - 1 septembrie