Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 24-30 iulie 2023. Zodiile care au mare noroc de bani şi bucurii în dragoste

Horoscop săptămâna 24-30 iulie 2023. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. 

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 14:28

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămâna 24-30 iulie 2023. O perioadă fructuoasă în cariera profesională - Profimedia

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Berbec

Săptămâna are în prim plan deciziile importante, mai ales cele care au la bază contracte sau decizii relaționale importante. Ai tendința de a te grăbi deoarece ți se pare că dacă nu acționezi acum pierzi șansa de a fi fericit sau de a fi împlinit profesional. Încearcă să mai reduci din agitația mentală.

BANI: Lucrurile încep să fie mai clare de vineri, când Mercur trece în zodia Fecioarei ceea ce înseamnă că reușești să îți gestionezi mai bine banii și să te organizezi mult mai bine decât până acum. Îmbunătățiri se observă și în relația de colaborare cu colegii de la locul de muncă sau cu partenerii de proiecte.

DRAGOSTE: S-ar putea ca joi să calci pe bec și să produci un conflict major în cuplu. O vorbă spusă la nervi sau fără a fi gândită conduce la mari descărcări de energie. Același efect îl au și glumele pline de sarcasm și ironie la adresa partenerului care nu agreează foarte bine critica pe care i-o aduci.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Taur

În această săptămână Mercur va face conjuncție cu Venus retrograd, în Leu, iar a doua zi, Mercur va trece în zodia Fecioarei. Acest periplu readuce o nemulțumire față de apartenența ta la familie, dar se va dizolva rapid, deoarece Mercur în Fecioară plasează atenția pe relația emoțională pe care o ai.

BANI: Conjuncția Mercur-Venus poate produce mici pagube în portofel. Vrei o cumperi ceva pentru casă sau poate ceva ce ți-ai dorit de mult, însă realizezi că aceste lucruri nu sunt așa cum le vedeai tu, iar necesitatea lor este discutabilă. Acest impuls este prezent mai ales miercuri și joi, deci mare atenție.

DRAGOSTE: Cu Mercur în casa emoțiilor pare că vei găsi o cale mai accesibilă pentru împărtășirea sentimentelor tale astfel încât partenerul să nu se simtă izolat sau respins. Deși ești o fire emoțională din păcate limbajul de împiedică să exprimi acest lucru, dar din fericire începând de vineri lucrurile se schimbă.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Gemeni

Conjuncția Mercur-Venus care are loc joi în zodia Leului s-ar putea să readucă o persoană din trecut care parte interesată de tine. Vineri, Mercur ajunge în zodia Fecioarei și îți atrage atenția că familia este cea mai importantă resursă pentru tine, chiar dacă ai fost, poate, prea ocupat să-ți dai seama.

BANI: Dacă ai de gând să renovezi sau să faci modificări prin casă atunci Mercur te ajută să realizezi aceste lucruri într-un mod foarte organizat și benefic pentru bugetul tău. Deoarece influențează căminul, Mercur favorizează și contractele de închiriere sau de vânzare-cumpărare a imobilelor.

DRAGOSTE: S-ar putea să primești un mesaj de la un fost partener sau poate chiar să vă întâlniți întâmplător pe stradă. Acest lucru ar putea să-l facă pe fostul iubit să caute reluarea unei legături emoționale, dar știi foarte bine că Venus retrograd este cea care agită lucrurile, deci nu va fi de lungă durată.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Rac

Mercur și Venus se întâlnesc joi în zodia Leului de unde ar putea să îți atragă atenția asupra unei „oportunități financiare”. Ziua de vineri îl găsește pe Mercur în Fecioară și pe tine fie într-o stare de confuzie pentru că ai cumpărat ceva care nu îți este util, fie bucuros pentru că ai reușit să reziști.

BANI: Marte atenție joi la posibilitatea de a fi înșelat. Vei observa oferte extraordinare sau cineva încearcă să îți vândă un chilipir. Nu trata lucrurile emoțional și încearcă să fii cât se poate de radical și concret pentru a evita să dai banii pe ceva care nu este nici pe departe ceea ce se dorește a fi.

DRAGOSTE: Deoarece Mercur ajunge în casa comunicării îți dezvoltă abilitățile de convingere și de flirt. Astfel, dacă ești în căutarea unei relații vei observa că îți este foarte ușor să interacționezi cu oameni noi, să glumești și să atragi atenția asupra ta prin limbaj. Ești un maestru al seducției, dar nu uita totuși de Venus retrograd.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Leu

Joi, Mercur și Venus se află în zodia ta și ar putea să altereze un pic realitatea, mai ales să modifice percepția pe care o ai despre tine. Vineri, Mercur părăsește zodia ta și trece în Fecioară de unde se concentrează mai mult de bani, pe lucrurile pragmatice, reale și foarte obiective.

BANI: Mercur în casa banilor, începând de vineri te ajută să vezi care au fost greșelile anterioare în ceea ce privește gestionarea resurselor. Începând de acum vei observa o mai mare lejeritate în a accesa contracte sau colaborări, iar dacă lucrezi pe cont propriu vei avea un avantaj suplimentar.

DRAGOSTE: Se pare că raportul Mercur-Venus te face să te supra-estimezi sau să nu vezi foarte bine adevărata față a unui posibil partener. Ai impresia că totul este roz, că lucrurile merg bine, dar imediat ce Mercur trece în Fecioară vei observa că totul a fost o iluzie, o manipulare și este necesar să vezi lucrurile în mod obiectiv.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Fecioară

Vedeta acestei săptămâni este guvernatorul tău – Mercur. Joi va face conjuncție cu Venus din Leu și scoate la iveală câteva frustrări din cuplu. Vineri, Mercur ajunge în zodia ta ceea ce te ajută să te pui pe o poziție centrală astfel încât să ai o imagine de ansamblu asupra domeniilor din viața ta.

BANI: Mercur în propriul semn este un indicator pentru succes profesional, dar de asemenea și pentru efort, muncă îndelungată, organizare permanentă. Ai nevoie de o rutină bine stabilită, atât profesional, cât și financiar pentru a putea profita de efecte benefice ale guvernatorului tău.

DRAGOSTE: Insatisfacțiile relaționale, mai ales de natură sexuală vor fi prezente mai ales joi. Se pare că idealizarea partenerului nu mai poate distrage atenția de la lucrurile care nu funcționează în cuplu. Cu toate acestea ar fi indicat să nu iei decizii pripite, folosește-te de Venus retrograd pentru a încerca alte variante.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Balanță

Mercur și Venus se întâlnesc joi în semnul Leului și s-ar putea ca unul dintre prietenii apropiați să te surprindă într-un mod neplăcut. De vineri, Mercur se va afla în zodia Fecioarei ceea ce înseamnă că poți să îți gestionezi mai bine temerile și fricile care nu te lasă să evoluezi așa cum ai dori.

BANI: Conjuncția Mercur-Venus poate fi provocatoarea din mai multe puncte de vedere, dar cel mai important este că implică prezența unui prieten și o sumă de bani care nu mai este returnată. Sau poate ai nevoie de ajutor iar unul dintre cei mai buni prieteni se dovedește a fi indisponibil în acest sens.

DRAGOSTE: Cu Mercur în casa psihicului îți este mai ușor să îți observi sentimentele și să poți lua în considerare intuiția. Acest lucru este extraordinar mai ales dacă ești singur. Dar, dacă te afli într-o relație Mercur te va ajuta să sesizezi nevoile partenerului, fără a comunica neapărat prin cuvinte, ci prin intuiție.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Scorpion

Conjuncția dintre Mercur și Venus care are loc în Leu, joi, s-ar putea să îți dea peste cap planurile la locul de muncă, se pare că altcineva o ia înaintea ta și își revendică toate beneficiile. Vineri, Mercur se va afla în Fecioară de unde consolidează relațiile de prietenie și abilitățile de socializare.

BANI: Relația Mercur-Venus poate fi foarte perversă la locul de muncă. Se pare că cineva își alocă toate eforturile pentru un proiect sau o situație, astfel încât implicarea ta pare să fie nulă. Din păcate nu poți face prea multe, iar indicat este să păstrezi totuși o atitudine cerebrală și lipsită de conflicte.

DRAGOSTE: Cu Mercur în casa relațiilor sociale se pare că atragi foarte mult atenția asupra ta, inclusiv în ceea ce privește interacțiunile emoționale. Deși Venus este retrogradă te poți bucura de o perioadă de flirt și comunicare liberă cu oameni din jur, dar dacă dorești ceva serios ar trebuie să fii extrem de cumpătat.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Săgetător

Deoarece joi Mercur și Venus se află în conjuncție ai impresia că totul ți se cuvine, iar nivelul aroganței tale poate fi dăunător. Începând de vineri, Mercur se va afla în zodia Fecioarei ceea ce pentru tine înseamnă o perioadă fructuoasă pentru profesie și activitățile care îți dezvoltă cariera.

BANI: Mercur în casa profesiei îți poate aduce noi oportunități, iar dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă fii atent la ce îți aduce ziua de vineri. Oricare ar fi situația vei experimenta noi contexte de lucru, pe care ar trebui să le îmbrățișezi și să le integrezi pentru a putea evolua cât mai bine în carieră.

DRAGOSTE: Ești îngâmfat în raport cu ceilalți, mai ales joi când Mercur și Venus te fac să crezi că tu ești centrul lumii. Oricât de multă încredere ai în tine încearcă totuși să nu îi subestimezi pe ceilalți sau să îi faci, direct sau indirect, să se simtă inferiori deoarece curând vei fi izolat. Din fericire influența aspectului este trecătoare.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Capricorn

Joi, Mercur și Venus se află în conjuncție, în zodia Leului, iar achizițiile sunt total nerecomandate, deoarece ești ușor influențabil, iar rezultatul nu este în avantajul tău. A doua zi, Mercur trece în Fecioară de unde reaprinde interesul pentru dezvoltare profesională sau educațională.

BANI: Atenție la posibilitatea de amăgire, mai ales joi când ești ușor impresionabil de ceea ce ți se prezintă și astfel poți să cumperi lucruri care în realitate nu sunt ceea ce par și prezintă numeroase defecte sau poți fi tras pe sfoară. Încearcă să ceri o a doua părere dacă consideri că este necesar.

DRAGOSTE: Idealurile tale sentimentale tind să devină foarte mari, mai ales de vineri când tiparul partenerului perfect este foarte greu de atins. Din acest motiv poți să te confrunți cu insatisfacție sau dezamăgire în domeniul relațiilor personale, însă este indicat să revizuiești și standardele tale.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Vărsător

Conjuncția Mercur-Venus de joi se petrece în Leu și aduce un conflict intens în cadrul relației între ideile tale și nevoile partenerului. De vineri, atenția se concentrează asupra banilor, mai ales asupra celor datorați unde este nevoie de o reexaminare sau o recalculare a resurselor care ies din buzunar.

BANI: Mercur în Fecioară, în casa banilor datorați te poate ajuta să reactualizezi creditele sau datoriile pe care le ai astfel încât să beneficiezi de dobânzi mai mici sau de o durată mai scurtă de timp pentru rambursare. Important este să acționezi acum pentru a produce schimbări reale în acest domeniu.

DRAGOSTE: Joi este o zi intensă pentru cuplu, deoarece tu ai tendința de a raționaliza tot, ce a trece prin filtrul gândirii, iar partenerul tău comunică mai mult emoțional și sentimental. Din acest motiv spiritele se încing, iar pe bună dreptate poți fi acuzat că nu privești dincolo de ceea ce poți vedea cu ochii.

Horoscop săptămânal 24-30 iulie Pești

Se pare că lucrurile sunt date peste cap la muncă, colegii se răzvrătesc într-un fel sau altul mai ales joi când Mercur și Venus se află în conjuncție în Leu. A doua zi, vineri, Mercur trece în Fecioară și aduce mult calm și liniște în domeniul relațiilor personale, oferindu-ți un plus de stabilitate.

BANI: Atenție la dinamica de la locul de muncă pentru că se pot crea alianțe, comploturi sau revolte. Deși nu faci parte din ele s-ar putea ca efectele acestor lucruri să te afecteze și pe tine. Astfel, nu favoriza dezvoltarea unor mișcări nepotrivite la locul de muncă pentru a te feri de mustrări, totuși se poate și mai mult.

DRAGOSTE: Dacă ești singur fii atent în preajma zilei de vineri deoarece Mercur poate să îți scoată în cale o persoană care să devină importantă pentru tine. Dacă deja ești într-o relație vei observa cum tu și partenerul vă coordonați fără a depune eforturi suplimentare, iar existența voastră se completează reciproc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 24-30 iulie 2023. Zodiile care au mare noroc de bani şi bucurii în dragoste