Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Zodia care va avea de luat o decizie radicală în relaţia cu partenerul de viaţă

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Soarele și Mercur se întâlnesc în această săptămână şi vor aduce claritate şi stabilitate în relaţii. Chiar dacă efectele nu sunt vizibile imediat, armonia este în toi şi zodiile se vor bucura de o schimbare pozitivă de energie pe parcursul săptămânii. 

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 09:48

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Zodia care va avea de luat o decizie radicală în relaţia cu partenerul de viaţă
Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Zodia care va avea de luat o decizie radicală în relaţia cu partenerul de viaţă - Shutterstock

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Berbec

După eclipsa de Soare care a avut loc în Balanță simți că nivelul energiei tale este scăzut, iar în această săptămână Soarele îl întâlnește pe Mercur și împreună pot aduce o rezoluție legată de relații. La final de săptămână trec împreună în Scorpion de unde aduc un nou context de muncă, mult mai agitat.

BANI: Vei trece printr-o schimbare importantă la locul de muncă care va modifica modul în acre lucrezi efectiv sau interacționezi cu colegii. Deși, inițial această schimbare pare că nu te avantajează ar trebui să depui eforturi suplimentare pentru a vedea beneficiile și să nu te împotrivești.

DRAGOSTE: Ai avut o perioadă mai dificilă în relații și ai traversat o serie complexă de emoții și sentimente împreună cu partenerul. Acum poți în sfârșit să înțelegi și gândești rațional, iar decizia pe care o vei lua la final de săptămână pentru viitorul relației tale este foarte importantă.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Horoscopul zilei de 18 octombrie 2023. Berbecii au șanse mari să câștige mulți bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Taur

Nivelul de implicarea în muncă este pentru tine un factor important, dar și un motiv de frustrare pentru că lucrurile nu merg cum ai vrea tu. Spre finalul săptămânii va apărea o decizie care te scapă de anumite responsabilități, iar atenția ta se va concentra apoi pe dorințele tale și pe ariile în care vrei să te dezvolți.

BANI: Nu ești foarte mulțumit de modul în care lucrează colegii tăi sau de abilitățile lor, iar pentru a atinge standardele impuse de tine acest lucru înseamnă că trebuie să depui un efort suplimentar. Totuși sunt observate aceste aspecte, iar un șef îți va aduce beneficii materiale sau legate de programul de muncă.

DRAGOSTE: Cu Soarele și Mercur în casa dorințelor ai mai multă autonomie în reglarea emoțională ceea ce îți permite să fii mai autentic în relație de cuplu. Nu este nevoie de o comunicare obișnuită deoarece construiești împreună cu partenerul un limbaj propriu în care vă înțelegeți aproape telepatic.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Gemeni

Rateurile și nemulțumirile de săptămâna trecută încă te mai bântuie, dar cumva realizezi necesitatea renunțării la ceea ce nu ți se potrivește. Soarele și Mercur se întâlnesc în această săptămână, iar la final vor trece în Scorpion și nevoia de stabilitatea și siguranță primează în fața experimentării.

BANI: Vei rezolva aspecte importante ce țin de case sau de o formă de proprietate, iar fricile tale cu privire la pierdere se mai diminuează. Nu este exclus să semnezi un contract de închiriere sau un împrumut pentru a putea cumpăra casa pe care de mult timp o aștepți, important e să fie decizia ta.

DRAGOSTE: Confuzia ta la nivel emoțional este destul de mare în prima parte a săptămânii pentru că vrei să mulțumești pe toată lumea. Ulterior, atenția ta se va concentra pe partener și astfel lucrurile devin mai clare și mai simple, iar eforturile tale au o țintă comună cu a persoanei pe care o iubești.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Rac

Eclipsa de Soare din Balanță a retrezit niște răni familiale profunde, care au scos la suprafață și sentimente pe care nu le-ai simțit de multă vreme. Din fericire Soarele și Mercur care ajung în Scorpion te ajută să găsești o cale de a verbaliza aceste lucruri, iar astfel intensitatea lor să scadă profund.

BANI: Angoasele legate de bani, proprietăți și acumulare par a fi un mod de funcționare în familie în care ești împins să te plasezi. Cu greu realizezi că aceste frici de pierdere financiară nu sunt ale tale și este posibil să intri într-o stare de restricție financiară sau să reduci cheltuieli pe o bază emoțional-afectivă.

DRAGOSTE: Soarele și Mercur dezvoltă o comunicare extrem de profundă în relații, unde visele, manifestările corporale, comunicarea implicită și non-verbală joacă un rol extrem de important. Urmează o perioadă în care legătura dintre tine și partener se consolidează pe zi ce trece, construind siguranță.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Leu

La nivel procedural ai avut mari probleme din cauza eclipsei de Soare, contracte care nu au funcțional, care au trebuit modificate sau reziliate. Spre finalul săptămânii vei găsi moduri în care închei aceste situații și astfel să te concentrezi pe stabilitatea ta emoțională și financiară pe viitor.

BANI: Ai o bună susținere din partea Soarelui și a lui Mercur care îți aduc oameni valoroși la locul de muncă, mai ales dacă ești într-o poziție de conducere. Dacă nu, atunci vei semna un contract interesant spre finalul săptămânii care nu vine doar cu mari promisiuni financiare, ci și cu dezvoltare profesională.

DRAGOSTE: Nu prea ai știut cum să pui emoțiile în cuvinte și astfel este posibil ca partenerul să fi fost rănit de atitudini pe care nu le-a înțeles. La finalul săptămânii găsești puterea de a povesti și mai ales de a te expune într-un mod sincer și vulnerabil care îi va permite partenerului să te înțeleagă.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Fecioară

Deși efectele unor probleme financiare recente încă se observă ai posibilitatea de a trece rapid peste aceste perioade cu ajutorul unor conexiuni mai vechi. Soarele și Mercur trec împreună în Scorpion și te ajută ajungi la resursele cele mai ascunde al ființei tale, materiale dau nu, dar care te ajută să schimbi lucrurile.

BANI: Eclipsa de săptămâna trecută te-a făcut să treci prin situații financiare extreme care păreau imposibil de trecut. Rezolvarea reală a acestora vine acum, când vei avea parte de sprijinul unul colaborator mai vechi sau unei persoane cu care ai avut o oarecare formă de parteneriate, acum sau în trecut.

DRAGOSTE: Deși planul financiar a impus multă atenție, spre finalul săptămânii începi să simți nevoia unui sprijin inclusiv emoțional. Dacă ești în relație atunci comunicare te apropie de partener, iar dacă ești singur cel mai probabil vei găsi pe cineva care parte să te înțeleagă real încă de la prima întâlnire.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Balanță

Eclipsa de Soare a avut loc în zodia ta iar crizele de identitate sau sens au fost extrem de intense și complexe pentru tine. Din fericire Soarele și Mercur părăsesc această zonă trecând către resursele pe care le ai, către modurile de funcționare mult mai stabile și care te ajută să găsești siguranța.

BANI: Vei începe din weekend o perioadă plină din punct de vedere profesional care te va transforma, și va schimba inclusiv modul în care faci bani. Nu este exclus să primești o ofertă de muncă deși nu îți căutai un alt job. Este important să vezi ce anume se potrivește filosofiei și principiilor tale de viață.

DRAGOSTE: Încă te refaci după puternica destructura a eclipsei și ai senzația că tot aduni părți din tine și nu te poți recompune. Deși nu este un lucru ușor ar trebuie să faci asta împreună cu partenerul, deoarece perspectiva lui exterioară asupra persoanei tale întregește imaginea de ansamblu.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Scorpion

Te urmăresc o serie de frici și temeri, iar tendința ta este de a readuce forma de control conștient pe care foarte bine ai dezvoltat-o atâția ani. Soarele și Mercur ajung în weekend în zodia ta de unde îți oferă puterea și energia psihică pentru a face față unor astfel de amenințări, vizibile sau mai puțin vizibile.

BANI: Deși nu îți place, eclipsa a pus accentul pe o serie de vulnerabilități, iar printre acestea se numără și câteva probleme de natură financiară. Poate niște parteneriate nu sunt tocmai corecte sau anumite moduri de faceri nu respectă regulile. Oricum ar fi, trebuie să scapi de orice îți întinează moralitatea.

DRAGOSTE: Nivelul tău de putere personală crește exponențial în momentul în care Soarele și Mercur ajung în zodia ta, de asemenea , magnetismul tău natural capătă o formă mai seductivă. Dacă ești singur urmează o perioadă de cuceriri pentru care nu depui eforturi foarte mari, dar nu abuza de acest lucru.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Săgetător

Restructurarea profundă a mediului social a reprezentat pentru tine un motiv de teamă de abandon sau respingere. Pe acest fond, Soarele și Mercur care ajung în Scorpion pot trezi din psihicul tău diverse teme, multe dintre ele intense dar pe care acum le poți procesa într-o formă mai matură și capabilă.

BANI: Cu siguranță eclipsa te-a lăsat să faci față singur unui val de cereri sau de urgențe care trebuiau rezolvate. Ai pierdut mulți oameni importanți a căror părere ți-a marcat parcursul profesional, dar se pare că a venit momentul pentru independență și autonomie în cadrul profesiei tale, fără sprijin.

DRAGOSTE: Ai nevoie de timp și de spațiu pentru a permite gândurilor și emoțiilor tale să se desfășoare. Dacă ești într-o relație asigură-ți partenerul că nu trebuie să îi fie teamă de retragerea ta, ci că este mai degrabă o modalitatea de a înțelege nevoile tale într-o formă de singurătate care îți permite să fii tu.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Capricorn

Bazele responsabilității și imaginii tale sociale au fost puternic zguduite de eclipsa de Soare. Totuși, Soarele și Mercur sunt aici ca să te sprijine pentru a continua. Vei simți influența lor sub forma oamenilor care sunt în jur și te sfătuiesc sau te ajută în moduri mai puțin vizibile, dar foarte necesare acum.

BANI: Efectele dramelor de la locul de muncă se simt în continuare, iar cel mai problematic se dovedește a fi nivelul de frustrare. Dacă ai avut probleme cu un șef sau poate tu, ca poziție de autoritate ai fost atacat vei putea să întorci lucrurile în favoarea ta în a doua parte a săptămânii, când vei primi câștig de cauză.

DRAGOSTE: Te bucuri de un mediu apropiate care este foarte energic și capabil să te susțină ori, de câte ori ai nevoie și în moduri care nu îți știrbesc puterea sau valoarea. Cel mai probabil partenerul este cel care dublează tenacitatea ta cu tact și strategie, iar emoțional îți oferă motivația pentru a traversa orice obstacol.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Vărsător

Dezorientarea provocată de eclipsa de săptămâna trecută pare a fi totuși benefică deoarece acum apare o nouă cale, pe care nu ai fi observat-o înainte. Plasarea Soarelui și a lui Mercur în Scorpion te asigură că ești pe drumul către o formă mult mai evoluată a personalității tale, chiar dacă efectele nu sunt vizibile.

BANI: Deși poate nu îți este clar, nivelul tău de persuasiune și control asupra deciziilor celorlalți este foarte mare, mai ales pre finalul săptămânii. Ajungi să conduci și să organizezi fără a avea o funcție de conducere, iar acest lucru constituie un avantaj pentru dezvoltarea ta profesională de viitor.

DRAGOSTE: Incertitudinea sentimentelor tale persistă până vineri când vei lua o decizie radicală în cadrul relației. Eclipsa de Soare a pus accentul pe planurile tale de viitor, iar dacă relația nu coincide cu modul în care îți vezi viața în următorii ani atunci nu este necesar să îți pierzi timpul și să încerci să te convingi că trebuie să rămâi.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023 Pești

Pagubele financiare deja au fost produse, deci, din acest punct de vedere nu ar trebui să îți mai faci griji, totuși această săptămână te ajută să micșorezi efectele acestora. Soarele și Mercur ajung în zodia Scorpionului, iar idealurile tale sunt mai entuziaste și ești gata să lupți mai mult pentru propriile păreri.

BANI: Eclipsa de Soare provoacă încă turbulențe financiare care se manifesta mai mult sub forma grijilor. Este foarte posibil să nu poți recupera mare parte din ce s-a pierdut, important este însă ca stabilitatea ta financiară să fie cât mai rapid reconstruită, iar datoriile la stat sau față de ceilalți achitate.

DRAGOSTE: Ai mari speranțe în relația în care te afli și acestea pot fi conformate mai ales în weekend. Dacă te afli în poziția de a căuta un partener sau ești la începutul unei relații vei ajunge repede la concluzia că planurile voastre de viitor se potrivesc extrem de bine și poate vă gândiți să vă mutați împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Zodia care va avea de luat o decizie radicală în relaţia cu partenerul de viaţă