Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Berbec

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Berbec. Soarele trece în Leu, activând zona creativității și a plăcerilor. Poți simți o energie vibrantă care te îndeamnă să îți exprimi talentele și să te bucuri de viață.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 14:14

Marți, Soarele face opoziție cu Pluto, ceea ce poate aduce tensiuni în relațiile sociale sau în cadrul grupurilor din care faci parte. Este posibil să te confrunți cu provocări sau conflicte legate de prieteni sau de comunitatea în care te afli. Joi, Mercur trece în Fecioară, aducând o atenție sporită asupra detaliilor și a eficienței în muncă.

BANI: Luni, cu Soarele în Leu, poți găsi noi modalități creative de a-ți crește veniturile. Fii deschis la oportunități care îți permit să îți folosești talentele și pasiunile pentru a câștiga bani. Joi, tranzitul lui Mercur în Fecioară te ajută să fii mai atent la detalii și să faci alegeri financiare mai bine fundamentate. Este un moment bun pentru a-ți revizui bugetul și pentru a căuta metode de economisire.

DRAGOSTE: Marți, opoziția dintre Soare și Pluto poate aduce tensiuni în relațiile sociale, inclusiv în cea de cuplu. Pot apărea conflicte legate de prieteni sau de planurile comune. Vineri, retrogradarea lui Chiron în semnul tău poate aduce la suprafață vechi răni emoționale care necesită atenție și vindecare.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Berbec