Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Leu

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Leu. Săptămâna aduce o energie puternică și vibrantă pentru tine, odată cu trecerea Soarelui în semnul tău luni. Aceasta activează zona personalității tale, aducând un val de încredere și strălucire.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 14:19

Este momentul să ieși în evidență, să îți manifești creativitatea și să îți urmărești obiectivele personale cu entuziasm. Marți, opoziția Soarelui cu Pluto poate aduce unele tensiuni în relațiile cu ceilalți, mai ales în ceea ce privește puterea și controlul. Vineri, Chiron începe retrogradarea în Berbec, ceea ce te invită să reflectezi asupra credințelor și convingerilor tale.

BANI: Săptămâna aceasta, aspectele financiare vor fi în centrul atenției tale, mai ales după ce Mercur intră în Fecioară joi. Vei simți nevoia să te organizezi mai bine și să îți analizezi cheltuielile cu atenție. Abilitatea ta de a vedea detaliile și de a face alegeri înțelepte te va ajuta să îți îmbunătățești situația financiară. În plus, trecerea Soarelui în semnul tău îți oferă o încredere sporită în capacitatea ta de a atrage resurse și de a crea oportunități de câștig.

DRAGOSTE: Odată cu intrarea Soarelui în semnul tău, vei simți o energie radiantă și o dorință puternică de a fi în centrul atenției. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a atrage noi admiratori și pentru a-ți exprima afecțiunea față de cei dragi. Cu toate acestea, opoziția Soarelui cu Pluto de marți poate aduce unele tensiuni în relații, mai ales în ceea ce privește controlul și puterea. Vineri, retrogradarea lui Chiron în Berbec te îndeamnă să reflectezi asupra unor aspecte mai profunde ale relațiilor tale.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Leu