Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Săgetător

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Săgetător. Este un moment excelent pentru a-ți lărgi orizonturile, fie prin educație, fie prin explorarea unor noi culturi. Marți, Soarele face opoziție cu Pluto, activând sectorul comunicării și al relațiilor cu frații sau vecinii.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 14:25

Acest aspect poate aduce tensiuni și transformări în modul în care comunici și te conectezi cu cei din jur. Joi, Mercur trece în Fecioară, aducându-ți un plus de claritate și eficiență în carieră și reputație. Vineri, Chiron începe retrogradarea în Berbec, activând sectorul creativității și al romantismului.

BANI: Dacă ai un proiect sau o afacere personală, este un moment bun pentru a-ți extinde activitățile și a atrage noi clienți sau colaboratori. Marți, opoziția Soarelui cu Pluto poate aduce la suprafață tensiuni legate de resursele comune sau de parteneriatele financiare. Joi, când Mercur intră în Fecioară, vei simți o nevoie crescută de organizare și planificare în ceea ce privește finanțele tale. Este un moment bun pentru a-ți revizui bugetul și pentru a face ajustări necesare.

DRAGOSTE: ÎnMarți, opoziția Soarelui cu Pluto poate aduce la suprafață tensiuni și secrete în relațiile tale apropiate. Este important să comunici deschis și să eviți manipulările sau conflictele de putere. Vineri, Chiron retrograd în Berbec îți oferă oportunitatea de a reflecta asupra rănilor emoționale din trecut și de a le vindeca. Poți să îți redescoperi creativitatea și bucuria de a trăi prin activități recreative și hobby-uri care îți aduc satisfacție. Dacă ești singur, acest aspect te poate ajuta să îți vindeci inima și să te pregătești pentru o nouă relație.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2024 Săgetător