Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Zodiile care ar putea avea probleme cu banii

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Astrologii îţi recomandă să fii înţelegător. Mare atenție la modul în care comunici în relație, dar şi la serviciu, s-ar putea să apară anumite conflicte.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 09:58

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Zodiile care ar putea avea probleme cu banii - Shutterstock

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Berbec

De luni Jupiter retrogradează în Taur iar pentru următoarele luni vei depune mai mult efort pentru banii câștigați. Tot de luni Venus nu mai este retrogradă și susține mai mult relațiile, iar miercuri Soarele și Mercur se întâlnesc și vei traversa o situație dificilă la locul de muncă sau în relația cu un coleg.

BANI: Cu Jupiter retrograd în casa banilor vei întâmpina mai multe întârzieri sau nu vei mai avea aceleași venituri suplimentare. Dacă primești bonusuri sau orice supliment financiar este foarte posibil ca această sumă să se modifice sau chiar să nu mai existe pentru următoarea perioadă de patru luni.

DRAGOSTE: Venus renunță la perioada de retrogradarea și prin urmare relația ta se bucură acum de mai multă înțelegere. Dacă ești singur atunci schimbarea este vizibilă deoarece persoanele cu care interacționezi par că doresc ceva mai mult decât interacțiuni pasagere și de scurtă durată.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Taur

Jupiter este în semnul tău zodiacal, iar de luni începe să retrogradeze și te pune pe gânduri cu privire la viitor și la ceea ce vrei să faci. Venus revine la mersul direct tot de luni și relațiile cu familia se îmbunătățesc. Conjuncția Soare-Mercur de miercuri va agita lucrurile în relațiile amoroase.

BANI: Cum Venus nu mai este retrogradă de luni se vor relaxa și cheltuielile legate de cămin sau discuțiile despre împărțirea unor bunuri comune găsește un rezultat favorabile. Dacă ai de gând să cumperi sau să vinzi un imobil poți începe demersurile, însă așteaptă ca și Mercur să iasă din zona de retrogradare.

DRAGOSTE: Miercuri vor exista neînțelegeri în relație prin simplu fapt că tu și partenerul vă referiți la lucruri diferite, iar comunicarea voastră este prejudiciată. Ai răbdare și încearcă să expui lucrurile foarte clar. De asemenea, planurile sau programul tău va suferi modificări neașteptate la care trebuie să te adaptezi.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Gemeni

Luni Jupiter retrogradează în Taur și vei deveni mai anxios pentru că pierzi o formă de sprijin cu care te-ai obișnuit, din fericire, Venus revine la mersul direct și susține comunicarea și legăturile contractuale. Conjuncția dintre Soare și Mercur de miercuri poate aduce probleme în casă care trebuie rezolvate, spun astrele

BANI: Conjuncția Soare-Mercur poate provoca uitare și în acest sens să apară tot felul de probleme prin casă. Atenție la inundație sau sistemul electric pentru a evita situații mai grave și implicit cheltuielile. De asemenea, atenție sporită și la felul în care conduci sau parchezi, mai ales miercuri.

DRAGOSTE: Dacă ești singur Venus te susține în stabilirea de noi contacte în viața ta amoroasă. Efectele benefice se observă și în cadrul relației, acolo unde comunicarea devine mai eficientă și poți să abordezi cu partenerul subiecte de discuții care reprezentau un tabuu sau care produceau un disconfort.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Rac

Începând de luni Jupiter va intra în perioada de retrogradare iar activitatea ta socială se va restrânge. Venus care se află acum în mers direct aduce compensări financiare, iar conjuncția Soare-Mercur de miercuri te va agita mai mult decât ai vrea în comunicarea cu un colaborator sau coleg.

BANI: Pentru că Venus a încheiat perioada de retrogradare vei avea oportunități de extindere a veniturilor tale, fie prin vânzare, fie prin sarcini suplimentare pe care le faci pentru suplimentarea salariului. Nu este exclus să poți discuta despre o mărire salarială sau suplimente financiare.

DRAGOSTE: Retrogradarea lui Jupiter te plasează într-o perioadă în care ai nevoie de mai mult timp pentru tine, ceea ce înseamnă că de îndepărtezi de mediul social și implicit de zona relațională. Dacă te afli într-o relație expune partenerului temerile și nevoile tale emoționale pentru a nu-l îndepărta.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Leu

Vei traversa o perioadă dificilă pentru evoluția ta profesională, mai ales că Jupiter retrogradează de luni. Venus în schimb renunță la mersul retrograd și pentru că este în zodia ta îți crește nivelul de motivație. Conjuncția Soare-Mercur de miercuri aduce încurcături cu banii așa că ține minte ce cumperi.

BANI: Pentru a evita orice situații dificile în această perioadă încearcă să păstrezi toate bonurile sau să ai o evidență clară a cheltuielilor, mai ales dacă ai acces la sume de bani care nu sunt ai tăi. Miercuri vei fi pus în poziția în care să dai socoteală pentru anumite sume de bani sau să le explici lipsa.

DRAGOSTE: Venus te face să radiezi, la propriu! Debordezi încredere în sine, dar și atracție față de ceilalți, iar dacă ești în căutarea unei relații te poți folosi de farmecul tău natural. Dacă ești într-o relație încearcă să îți expui romantismul și să îți inviți partenerul la o activitate în afara casei.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Fecioară

Retrogradarea lui Jupiter începe de luni și planurile tale se vor schimba radical, la fel și stabilitatea ta. Venus revine la mersul direct și te face să ai încredere în rezervele tale, iar conjuncția Soare-Mercur de miercuri te va face neîndemânatic și uituc pentru o perioadă scurtă de timp.

BANI: Venus îți va conferi mai multă încredere în tine și siguranța ta materială, dar cu Jupiter retrograd idealurile tale pentru viitor se schimbă și s-ar putea să nu ai cea mai clară vedere asupra resurselor pe care ai reușit să re economisești, prin urmare nu te baza doar pe ceea ce ai strâns.

DRAGOSTE: Cum miercuri vi fi cu capul în nori, iar rațiunea ta va avea de suferit aceste aspecte se vor oglindi și în cadrul relației acolo unde comunicarea va fi afectată. S-ar putea să uiți să comunici ceva important partenerului și de aici să apară un conflict, dar expune clar circumstanțele situației.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Balanță

De luni Jupiter retrogradează și s-ar putea să revină anumite situații financiare care nu au găsit rezolvare în trecut. Venus în schimb nu mai este retrogradă și îți reaprinde nevoia de socializare, iar miercuri are loc conjuncția Soare-Mercur care poate provoca insomnii sau tulburări de anxietate minore.

BANI: Retrogradarea lui Jupiter aduce pentru tine un stres financiar legat de credite sau de banii împrumutați. Vei fi nevoit să pui la punct strategii de restituire a unor sume considerabile de bani, ceea ce te îți va limita bugetul destul de mult pentru o perioadă de cel puțin patru luni de zile.

DRAGOSTE: Dacă ești singur simți nevoia cu atât mai mult să începi o relație, deoarece Venus a încheiat perioada de retrogradare. Dacă te afli într-o relație deja vei observa îmbunătățiri în dinamica cu partenerul și indicat ar fi să vă construiți împreună o viață socială care să vă mulțumească.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Scorpion

Luni, Jupiter retrogradează în sectorul relațiilor de unde poate eroda legătura cu partenerul. Pentru că Venus încheie perioada de retrogradare vei accesa oportunități la locul de muncă. Conjuncția Soare-Mercur care are loc miercuri va afecta o relație de prieteni foarte importantă pentru tine.

BANI: Cum Venus nu mai este retrogradă vizibilitatea ta în cadrul locului de muncă este crescută. În acest sens vei putea să avansezi, mai ales dacă ai până acum ai depus eforturi să menții performanța profesională în perioadele dificile ale retrogradării lui Venus. Caută mai ales susținerea femeilor din companie.

DRAGOSTE: Retrogradarea lui Venus va crea incertitudini cu privire la viitorul relației tale. Astfel, dacă partenerul decide să se distanțeze sau caută o altă formă de relaționare nu prea poți face mai nimic, decât să te adaptezi la mediu sau să alegi că expui nesiguranțele și eventual să încheiați relația.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Săgetător

Jupiter începe de luni să retrogradeze și să aducă tot mai multe sarcini de îndeplinit la locul de muncă. Venus care nu mai este retrogradă te motivează să te expui tot mai mult, iar conjuncția Soare-Mercur va aduce neclarități într-o discuție cu o autoritate sau un șef, mai ales miercuri.

BANI: Jupiter retrograd va aduce solicitări financiare mai ales din punct de vedere al sănătății, fie vei fi nevoit să investești în investigații medicale sau tratamente, fie rutina ta necesită o schimbare care are nevoie de resurse financiare, cel mai probabil alimentația este vizată în acest proces.

DRAGOSTE: Cu Venus care nu mai este retrogradă încrederea în relații crește, iar dacă ești la începutul unei conexiuni ești pregătit să faci inclusiv lucruri mai concrete, precum căsătoria. Dacă ești singur ai tendința de a fi idealist și de a căuta partenerul perfect, așa cum l-ai plăsmuit în mintea ta.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Capricorn

Jupiter retrogradează începând de luni, iar sentimentele tale vor deveni mai volatile și instabile. Venus, însă, renunță la mersul retrograd și reorganizează datoriile financiare. Conjuncția care se petrece miercuri între Soare și Mercur s-ar putea să îți modifice anumite zboruri sau deplasări în străinătate.

BANI: Pentru că Venus nu mai este retrogradă începi o perioadă de acoperire a datoriilor pe care le-ai făcut. Acum găsești strategii sau modalități de a returna ceea ce ai împrumutat sau poți chiar modifica condițiile creditelor bancare pe care le-ai făcut de ceva timp sau poate a cardurilor de cumpărături.

DRAGOSTE: Retrogradarea lui Jupiter înseamnă pentru tine o perioadă sentimentală mai ternă, lipsită de vigoare și vitalitate. Acest lucru se poate traduce ca o răceală sentimentală în cuplu sau ca lipsa de interes pentru noi relații și angajamente, mai ales dacă ești singur, dorind să păstrezi izolarea.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Vărsător

De luni Jupiter trece la mersul retrograd și scoate la iveală discuții mai vechi de familie sau ideea de a te muta. Venus revine la mersul direct și se simte ca o gură de aer proaspăt pentru relație. Iar miercuri are loc conjuncția Soare-Mercur ce te pune să scoți din buzunar o sumă mai mare decât ai vrea.

BANI: Se pare că joi trebuie să repari ceva sau să plătești un serviciu care te costă mai mult decât te-ai fi așteptat. Acest lucru nu pune în pericol stabilitatea ta financiară, însă provoacă un stres temporar. Cu Jupiter retrograd s-ar putea să existe discuții despre o posibilă mutare sau conviețuire cu familia.

DRAGOSTE: Venus iese din faza de retrogradare și lasă în urmă conflictele care au marcat relația ta. Dacă pagubele nu au fost prea mari acum poți încerca împreună cu partenerul să vedeți ce anume nu a funcționat sau care sunt punctele voastre sensibile care au nevoie de atenție suplimentară.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 Pești

Guvernatorul tău, Jupiter începe de luni să meargă retrograd, iar contractele și comunicarea își vor schimba cursul firesc. Venus nu mai este retrogradă așa că relația cu colegii de muncă se îmbunătățește. Conjuncția Soare-Mercur de miercuri agită spiritele în cuplu din cauza unor cuvinte greșite.

BANI: Deoarece Jupiter este retrograd pentru patru luni de acum încolo înțelegerile contractuale se pot modifica substanțial, fie primești mai puțini bani, fie sarcinile de la locul de muncă sunt mai complexe și mai numeroase decât ați discutat inițial. Va fi o perioadă aglomerată cu mult efort care trebuie depus.

DRAGOSTE: Atenție la modul în care comunici în relație, mai ales miercuri pentru că de la un cuvânt nepotrivit se poate dezvolta un întreg conflict. Dacă se întâmplă asta nu încerca să te izolezi de situație ci epuizează subiectul împreună cu partenerul. Orice greșeală are semnificația ei, vinovată sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Zodiile care ar putea avea probleme cu banii