Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Balanţă 15-21 iulie 2024

Horoscop săptămânal Balanţă 15-21 iulie 2024. Miercuri, Soarele formează un trigon cu Uranus, oferindu-ți o perspectivă nouă și inovatoare asupra carierei tale. Este un moment excelent pentru a face schimbări îndrăznețe și pentru a-ți urma intuiția în deciziile profesionale.  

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 19:31

- Shutterstock

S-ar putea să primești recunoaștere pentru munca ta sau să apară oportunități neașteptate de avansare. Vineri, Marte face un sextil cu Neptun, influențând zona resurselor comune și a transformărilor profunde. Aceasta este o perioadă bună pentru a te concentra pe proiecte comune, fie că este vorba despre investiții financiare sau colaborări personale.

BANI: Sextilul dintre Marte și Neptun de vineri te încurajează să explorezi investiții sau colaborări care implică resurse partajate. Cu influența Soarelui în trigon cu Uranus, cariera ta poate cunoaște un impuls neașteptat, care ar putea să se reflecte și în câștigurile tale. Este o perioadă bună pentru a-ți asuma riscuri calculate și pentru a explora noi modalități de a-ți crește veniturile.

DRAGOSTE: Comunicarea va fi intuitivă și sensibilă, permițându-ți să exprimi sentimentele tale autentice și să înțelegi nevoile partenerului. Duminică, însă, careul dintre Marte și Uranus poate aduce tensiuni și conflicte în relațiile de prietenie sau în grupurile sociale. Evită să te implici în dispute și încearcă să menții armonia. Luna Plină în Capricorn aduce în prim-plan chestiuni legate de familie și casă, ceea ce poate influența indirect relația ta de cuplu.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Balanţă 15-21 iulie 2024