Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Balanţă 28 octombrie – 03 noiembrie 2024

Horoscop săptămânal Balanţă 28 octombrie – 03 noiembrie 2024. Săptămâna debutează cu un aspect tensionat între Venus și Saturn, ce poate aduce dificultăți în comunicare, fie cu colegii, fie cu cei apropiați. Poți simți o răceală sau rigiditate în discuții, așa că este bine să eviți subiectele sensibile luni.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 17:40

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop săptămânal Balanţă 28 octombrie – 03 noiembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, Mercur careu cu Uranus aduce o energie imprevizibilă în planurile tale, iar situațiile financiare pot suferi schimbări neașteptate. Vineri, Luna Nouă în Scorpion te sprijină să îți reevaluezi resursele și modul în care gestionezi veniturile, dând startul unui ciclu financiar nou. Tot vineri, Mercur intră în Săgetător, activând idei noi și inspirație în legătură cu drumurile sau studiile.

BANI: Luna Nouă din această săptămână vine cu oportunități pentru stabilizarea bugetului. Ai putea descoperi soluții eficiente pentru a economisi sau, la fel de bine, noi surse de venit. Ești tentat să explorezi variante mai curajoase de investiție, dar evită deciziile impulsive, în special miercuri, când Mercur formează un careu cu Uranus și poate crea agitație financiară.

DRAGOSTE: În plan amoros, careul Venus-Saturn poate crea o ușoară distanțare în comunicarea cu partenerul, mai ales la începutul săptămânii. Poate fi vorba despre o lipsă de înțelegere într-o problemă comună, așa că ar fi bine să abordezi situația cu răbdare. Spre weekend, atmosfera se destinde, iar Mercur în Săgetător te îndeamnă să discuți deschis despre aspirațiile voastre, ceea ce poate aduce un aer proaspăt în relație.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Balanţă 28 octombrie – 03 noiembrie 2024