Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Balanţă 29 iulie – 04 august 2024

Începutul săptămânii aduce un aspect pozitiv, cu Neptun în sextil cu Pluto, influențând domeniul muncii și al sănătății. Aceasta este o perioadă propice pentru a aduce transformări semnificative în rutina zilnică, atât la locul de muncă, cât și în ceea ce privește sănătatea.

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 12:41

- Shutterstock

Profita de această energie pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și pentru a te elibera de obiceiurile nesănătoase. Vineri, Venus formează un careu cu Uranus, aducând provocări în zona resurselor comune și a intimității. Poți simți o tensiune în relațiile tale apropiate sau în gestionarea finanțelor comune.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna aceasta poate aduce câteva provocări, mai ales vineri, când Venus formează un careu cu Uranus. Aceasta poate aduce surprize neplăcute legate de finanțele comune sau de investiții. Este posibil să apară cheltuieli neașteptate sau să fie necesară reevaluarea planurilor financiare. În schimb, folosește această perioadă pentru a-ți reconsidera strategiile și pentru a te asigura că ești pregătit pentru eventualele schimbări.

DRAGOSTE: Vineri, aspectul tensionat dintre Venus și Uranus poate aduce imprevizibilitate și neliniște în viața amoroasă. Poți simți o nevoie de libertate sau pot apărea situații neașteptate care îți pun la încercare răbdarea. Cu toate acestea, Luna Nouă în Leu de duminică îți aduce oportunități de noi începuturi în relațiile sociale. Poate fi un moment excelent pentru a-ți extinde cercul de prieteni sau pentru a întâlni pe cineva nou prin intermediul grupurilor și al activităților sociale. Dacă ești singur, fii deschis la noi conexiuni și la posibilitatea de a întâlni pe cineva special.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Balanţă 29 iulie – 04 august 2024