Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Berbec 05-11 august 2024

Horoscop săptămânal Berbec 05-11 august 2024. Începând de luni, Mercur începe retrogradarea în Fecioară, activând sectorul muncii și sănătății. Este un moment ideal pentru a reevalua și ajusta rutina zilnică, organizarea la locul de muncă și obiceiurile legate de sănătate.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 22:06

- Shutterstock

Retrogradarea Mercurului poate aduce și unele întârzieri sau neînțelegeri la locul de muncă, așa că fii atent la detalii și comunicare. Tot luni, Soarele face un sextil benefic cu Jupiter, activând sectorul comunicării și al relațiilor cu cei apropiați. Acest aspect aduce oportunități de creștere și expansiune prin intermediul conversațiilor, învățării și călătoriilor scurte. Poți primi vești bune sau poți avea ocazia de a-ți extinde rețeaua socială.

BANI: În ceea ce privește finanțele, această săptămână necesită o atenție specială la detalii și la gestionarea resurselor. Mercur retrograd în sectorul muncii poate aduce unele provocări legate de plăți întârziate sau cheltuieli neașteptate. Totuși, sextilul Soare-Jupiter îți poate aduce oportunități de a câștiga bani prin intermediul rețelelor sociale, parteneriatelor sau proiectelor de colaborare.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, săptămâna aceasta este favorabilă pentru a repara și îmbunătăți relațiile existente. Conjuncția Mercur retrograd cu Venus în sectorul comunicării aduce o energie de reconciliere și armonie. Este un moment potrivit pentru a clarifica neînțelegerile din trecut cu partenerul și pentru a restabili echilibrul în relație.Dacă ești singur, această perioadă poate aduce în viața ta persoane din trecut, oferindu-ți ocazia de a reconsidera relațiile vechi. Fii deschis la conversații sincere și la explorarea sentimentelor.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Berbec 05-11 august 2024