Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Berbec 17-23 iunie 2024

Horoscop săptămânal Berbec 17-23 iunie 2024. Luni, Mercur trece în Gemeni și formează un careu cu Neptun. Ai grijă la modul în care comunici, evită ambiguitatea și asigură-te că mesajele tale sunt clare.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 17:31

- Shutterstock

Este posibil să te simți mai visător și mai puțin ancorat în realitate, ceea ce poate duce la erori sau la interpretări greșite. Joi, Soarele formează un careu cu Neptun, amplificând această energie de confuzie și iluzie.

Poți simți o lipsă de claritate în obiective și o tendință de a idealiza situațiile sau persoanele din jurul tău. Sâmbătă, Luna Plină în Capricorn activează casa astrologică care guvernează cariera, statutul social și realizările pe termen lung. Poți vedea rezultatele muncii tale din ultimele luni și poți decide să faci ajustări în direcția pe care o urmezi.

BANI: În plan financiar, săptămâna aceasta este marcată de influențele Mercur-Neptun și Soare-Neptun, care pot aduce confuzie și iluzie în gestionarea banilor. Este esențial să fii extrem de prudent în ceea ce privește cheltuielile și investițiile. Evită să iei decizii financiare bazate pe informații incomplete sau pe promisiuni nerealiste. Verifică de două ori toate detaliile înainte de a semna documente sau de a face tranzacții importante.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: În sfera relațiilor, aspectele Mercur-Neptun și Soare-Neptun pot aduce confuzie și neînțelegeri în comunicarea cu partenerul. Este posibil să te simți mai sensibil și mai vulnerabil la interpretările greșite. Este important să fii deschis și sincer în discuții și să clarifici orice neînțelegeri imediat. Fii atent la tendința de a idealiza relația sau partenerul și încearcă să vezi lucrurile așa cum sunt, nu cum ai vrea să fie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Berbec 17-23 iunie 2024