Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 10-16 iunie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 10-16 iunie 2024. Luni, Marte formează un careu cu Pluto, aducând o energie puternică și provocatoare. Acest aspect poate declanșa conflicte și tensiuni, mai ales în sfera profesională sau în relațiile cu autoritatea. Este esențial să rămâi calm și să eviți confruntările directe.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 11:13

- Shutterstock

Miercuri, Mercur formează un careu cu Saturn, ceea ce poate aduce dificultăți în comunicare și blocaje mentale. De duminică discuțiile vor fi mai ușoare și vei găsi mai ușor cuvintele potrivite pentru a exprima afecțiunea și aprecierea și ideile.

BANI: Aspectul dintre Marte și Pluto de luni poate aduce tensiuni în privința resurselor financiare sau a investițiilor. Este important să eviți deciziile impulsive și să nu te lași purtat de emoții intense. În schimb, concentrează-te pe strategii pe termen lung și pe analiza atentă a situației financiare. Este posibil să fie nevoie să revizuiești documentele sau să clarifici anumite aspecte înainte de a lua decizii importante.

DRAGOSTE: Miercuri, Mercur în careu cu Saturn poate aduce dificultăți în comunicarea emoțiilor și a sentimentelor. Este posibil să te simți restricționat sau să întâmpini obstacole în exprimarea iubirii. Duminică, Mercur în conjuncție cu Venus aduce o energie mult mai caldă. Acesta este un moment favorabil pentru a petrece timp de calitate cu partenerul tău și pentru a rezolva eventualele conflicte. Comunicarea va fi mai relaxată și vei găsi cuvintele potrivite pentru a-ți exprima afecțiunea și aprecierea.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 10-16 iunie 2024