Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 13-19 mai 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 13-19 mai 2024. Cu Venus sextil Saturn în luni, vei simți o energie stabilă și echilibrată în sfera relațiilor și a valorilor personale. Miercuri, cu Mercur intrând în Taur, vei simți o energie practică și pragmatică în comunicare și gândire.

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 13:21

- Shutterstock

Este momentul ideal pentru a-ți articula ideile și planurile într-un mod clar și concret și pentru a lua decizii fundamentate pe rațiune și logică. Vineri, Soarele în conjuncție cu Jupiter aduce cu sine o energie expansivă și optimistă în viața ta.

BANI: În sfera financiară, săptămâna aceasta aduce oportunități de creștere și expansiune, dragă Capricorn. Cu Soarele în conjuncție cu Jupiter vineri, este posibil să primești oportunități sau beneficii financiare neașteptate. Este important să fii deschis și receptiv la noile oportunități care se ivesc și să îți folosești abilitățile și talentele pentru a obține succesul financiar dorit.

DRAGOSTE: În sfera sentimentală, săptămâna aceasta aduce o energie pozitivă și expansivă, dragă Capricorn. Cu Venus sextil Saturn în luni, vei simți o legătură puternică și stabilă cu partenerul tău. Este momentul ideal pentru a-ți consolida relația și pentru a petrece timp de calitate împreună. Cu Soarele în conjuncție cu Jupiter vineri, poți simți o creștere a entuziasmului și a optimismului în relația ta. Este important să comunici deschis și sincer cu partenerul tău și să îți exprimi nevoile și dorințele în mod clar și direct.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 13-19 mai 2024