Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 15-21 iulie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 15-21 iulie 2024. Este posibil să întâlnești oameni noi sau să îți îmbunătățești conexiunile existente prin idei inovatoare și o abordare deschisă. Vineri, Marte formează un sextil cu Neptun, stimulându-ți creativitatea și romantismul.  

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 19:31

- Shutterstock

Acest aspect îți oferă inspirație și energie pentru a te dedica pasiunilor tale, fie că este vorba de un proiect artistic sau de petrecerea timpului de calitate cu cei dragi. Vei simți nevoia să fii mai activ și să îți organizezi mai bine timpul. Duminică, Marte formează un careu cu Uranus, ceea ce poate aduce tensiuni și schimbări bruște în ceea ce privește finanțele comune sau resursele comune.

BANI: Trigonul Soare-Uranus de miercuri poate aduce colaborări surprinzătoare care să îți îmbunătățească veniturile. Este posibil să primești o ofertă de parteneriat sau să identifici noi surse de câștig prin networking și inovație. Totuși, duminică, careul dintre Marte și Uranus poate provoca tensiuni legate de finanțele comune sau investițiile riscante.

DRAGOSTE: Sextilul Marte-Neptun de vineri îți stimulează romantismul și creativitatea, făcându-te mai deschis să experimentezi și să te bucuri de relații. Poți planifica o escapadă romantică sau să îți exprimi sentimentele într-un mod artistic și sincer. Totodată, Luna Plină de duminică în Capricorn îți luminează zona personalității, oferindu-ți claritate și determinare în relații. Vei simți nevoia să îți afirmi nevoile și să îți reevaluezi prioritățile, asigurându-te că relația ta este pe drumul cel bun.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 15-21 iulie 2024