Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 24-30 iunie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 24-30 iunie 2024. Această săptămână aduce stabilitate și claritate în parteneriate, fie ele personale sau profesionale. Vei simți nevoia de a lua lucrurile în serios și de a te asigura că totul este bine pus la punct.

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 17:22

- Shutterstock

Joi, Venus formează un sextil cu Marte. Acest aspect aduce energie pozitivă și dinamism în relații. Te vei simți mai atrăgător și vei avea un magnetism special, ceea ce poate duce la întâlniri romantice sau la revitalizarea relației de cuplu.

În sfera profesională, colaborările vor fi favorizate, iar inițiativele comune vor avea succes. Sâmbătă, Saturn începe retrogradarea și îți poate aduce o revizuire a modului în care comunici și interacționezi cu cei din jur. Este posibil să reanalizezi vechi strategii de comunicare și să îți dorești să îmbunătățești relațiile cu frații, vecinii sau colegii de muncă.

BANI: Este un moment bun pentru a te ocupa de planificări financiare și pentru a lua decizii importante în privința investițiilor sau economiilor. Ai o viziune clară și pragmatică, ceea ce te ajută să îți maximizezi beneficiile. Ai parte de contextele necesare pentru a negocia contracte sau pentru a iniția noi proiecte care pot aduce venituri suplimentare. Fii deschis la oportunități și nu ezita să îți pui în valoare abilitățile de negociere.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Miercuri, Mercur în sextil cu Saturn aduce stabilitate și claritate în relația de cuplu. Te vei simți mai atrăgător și vei avea un magnetism special, ceea ce poate duce la întâlniri romantice sau la revitalizarea relației de cuplu. Este un moment excelent pentru a petrece timp de calitate cu partenerul și pentru a redescoperi bucuria de a fi împreună. Dacă ești singur, acest aspect îți poate aduce ocazii de a cunoaște persoane noi și interesante, care îți pot schimba perspectiva asupra iubirii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 24-30 iunie 2024