Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 28 octombrie – 03 noiembrie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 28 octombrie – 03 noiembrie 2024. Săptămâna aceasta te provoacă să îți reevaluezi relațiile și aspirațiile. Luni, Venus și Saturn creează o tensiune în sectorul introspecției, ceea ce poate aduce unele temeri legate de anumite legături din trecut sau situații emoționale nerezolvate.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 18:08

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop săptămânal Capricorn 28 octombrie – 03 noiembrie 2024 - Shutterstock

Este un moment bun pentru a te detașa de influențele negative și a reflecta asupra schimbărilor de care ai nevoie. Miercuri, când Mercur se confruntă cu Uranus, așteaptă-te la surprize în cercul social sau planuri anulate pe neașteptate. Vineri, Luna Nouă în Scorpion aduce energie nouă în relațiile tale de prietenie sau în proiectele comune.

BANI: În această săptămână, planurile financiare pot fi afectate de schimbări sau întârzieri neașteptate. Miercuri, contextul social poate influența modul în care îți organizezi resursele, și este posibil să simți o nevoie de a face ajustări în colaborările sau investițiile planificate cu prietenii. Luna Nouă de vineri este favorabilă pentru a începe noi proiecte în grupuri sau asociații, deschizând oportunități pentru câștiguri viitoare dacă îți urmezi intuiția și inițiativa.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Venus și Saturn te îndeamnă la reflecție și prudență în relațiile de iubire. Dacă simți că unele aspecte îți blochează evoluția emoțională, acum este momentul să clarifici aceste neliniști. Cu Mercur intrând în Săgetător, vei simți o mai mare nevoie de libertate și poate chiar de mai mult spațiu personal în relații. Dacă ești singur, prietenii îți pot prezenta persoane interesante, însă evită idealizarea și păstrează o doză de realism.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 28 octombrie – 03 noiembrie 2024