Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 29 iulie – 04 august 2024

Luni, sextilul dintre Neptun și Pluto te va ajuta să te conectezi mai profund cu gândurile și comunicarea în relații. Vei simți o impulsie creativă care te va determina să îți exprimi ideile într-un mod original.

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 12:40

- Shutterstock

Totodată, vei avea ocazia să îți întărești relațiile cu cei din jur prin o abordare transparentă și empatică. În ziua de vineri, când Venus formează un careu cu Uranus, vei experimenta neliniște în zona relațiilor personale și a iubirii. Este posibil să simți o dorință bruscă de independență sau să te confrunți cu surprize neplăcute în relațiile romantice.

BANI: În ceea ce privește aspectul financiar, influențele planetei Neptun îți pot aduce claritate în privința unor afaceri sau proiecte. Folosește această săptămână pentru a analiza condițiile în care ai investit resursele materiale. Colaborările cu partenerii de afaceri pot să devină mai vizibile, iar găsirea unor soluții inovatoare va fi benefică. Fii deschis la noi oportunități care pot apărea prin discuții cu persoane din anturajul tău.

DRAGOSTE: În plan sentimental, influențele adverse de vineri pot crea o tensiune între nevoia ta de armonie și dorința de libertate. Este posibil să descoperi aspecte ascunse ale relației tale care necesită discuții sincere. Nu te teme să abordezi subiecte sensibile, chiar dacă ele pot provoca unele neplăceri. În schimb, lâna nouă din Leu pe care o vei simți duminica te îndeamnă să îți deschizi sufletul și să îmbrățișezi transformările emoționale.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 29 iulie – 04 august 2024